Begolyózott gólyák

Bakancslistához adom
Going Greek
amerikai vígjáték, 90 perc, 2001

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Ki ne emlékezne az egyetemi éveire. Hisz akkor még jobban folyt a sör, könnyebb volt a szex és nem utolsó sorban kevésbé volt komplikált az élet. Jake (Dylan Bruno), az egyetemi futballcsapat tagja, Gil (Dublin James) és a többiek, akik tagjai voltak a diákszövetségnek természetesen tisztában vannak ezzel. Hiszen megtapasztalva az élet rázósabb pillanatait, Jake-nek rá kell döbbennie, ahhoz hogy megvédje ezektől Gilt nem elég az ő egyedüli segítsége és elszántsága. Be kell látnia, hogy az egyetemen szerzett barátságok egy életre szólnak és megrendítő erejűek. Tehát nőre sör vagy sörre nő?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2011 júl. 02. - 11:24:46 1/10
Nekem egyáltalán nem tetszik. Annyira, de annyira unalmas már az amerikai gimnazisták és/vagy fõiskolások hányattatott, nehéz életét bemutató filmek sora. Úgy tûnik, hogy ha nincs ötlet, akkor az amerikaiak vagy szerelmes, romantikus filmet készítenek vagy ezt a témát szedik elõ. A cselekményvezetés nagyon egyszerû, kiszámítható, sablonos, klisékbõl összerakott. A színészek jól eljátsszák a két-három tulajdonságból álló karaktereiket, ami ugye egyáltalán nem nagy kihívás. A szinkron jó, a képi megvalósítás átlagos. Szerintem egyáltalán nem vicces, ha egy vagy több ember megaláz egy másikat amit egy viccbe vagy poénba ágyaznak bele és azon nevetnek, ez számomra nagyon primitív és gonosz. Engem ilyen értéktelen gagyi film nem érdekel, akkor inkább már az Amerikai pite elsõ négy része, bár tudom, hogy abban gimnazisták szerepelnek és annak van cselekményvezetése is. 10 pontból szigorúan 1 pont. Csak az nézze meg, aki az ilyen jellegû humort szereti, aki viszont nem szereti, az tegyen le a megtekintésérõl, mert az alaptörténet és a cselekményvezetés egy picike nulla.
wiliwonka 2010 júl. 01. - 18:23:46
Kegyetlen jó vígjáték!
10/10
Rencsaj 2008 ápr. 19. - 09:11:48 10/10 Előzmény Ghyzmo
Ez a világ lejobb filme...ennél jobb nincs!!
10/10
Ghyzmo 2008 jan. 01. - 15:31:49 10/10
Ha látta már vki az Amerikai Pite legújabb részét a Beta House-t,akor láthatja,hogy azért egy kicsit koppintottak errõl a filmrõl vagy csak túl sok a hasonlóság???Jah,és benne van Sörminátor is...:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu