Békavári uraság

Bakancslistához adom
The Wind in the Willows
7 éven aluliak számára nem ajánlott angol családi kalandfilm, 88 perc, 1996

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

Vakond úr egy napon arra ébred, hogy meghitt földalatti üregében repedeznek a falak és mozognak a bútorok. Mielőtt még végképp összeomlana otthona, sikerül kimenekülnie a felszínre. Ott kétségbeesetten látja, hogy nyugalmas otthonának környékét a menyétek dúlták fel, és letarolnak mindent, amit csak érnek. A szerencsétlen hajléktalanná vált Vakondot a tettrekész, szolidáris Patkány karolja fel. Együtt indulnak Varangy úrhoz bepanaszolni a menyéteket, hiszen az a terület, ahol idáig Vakond élt, a jómódú kétéltű tulajdonában van - legalábbis eddig így volt. Varangy kastélyában azonban kellemetlen meglepetés éri őket. Kiderül ugyanis, hogy a földbirtokos eladta a mezőt. Amikor azonban meghallja, hogy mi történt szegény Vakonddal, felajánlja neki, hogy lakjon ezentúl nála. De ezzel még nincs megoldva a probléma. A menyétek ugyanis telhetetlenek. Most Varangy kastélyát akarják megszerezni.
Forgalmazó: HBO

Streamelhető:

Stáblista:

Szereplők

Patkány
Varangy ügyvédje
Napsugár
Clarence Weasel

Alkotók

Játszási időpontok

Streamelhető:

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 16. - 17:29:37 Előzmény wim
Szerintem sem, sõt, jó kis vígjáték. Fry és Cleese az angol humor nagyágyúi.
wim 2011 febr. 04. - 19:06:46
Nem bugyuta, csak nem veszed az efféle humort. Az angol humor (és a Monthy Python) kedvelõ felnõtteknek feltétlenül ajánlom, gyerekeknek mindenképpen, különösen ha szeretik a szép automobilokat (amik itt sajna szép számmal törnek össze). Kedves és vicces film, tény, hogy nem mindenki tud ráhangolódni.
10/10
DarkGirl 2009 okt. 30. - 07:34:51 10/10
Aranyos film. :)
Tablettás Sör 2009 okt. 29. - 21:38:09
Monthy Python 4/6-os részvételi arány, remélem el tudom csípni holnap!
Humpy 2008 jún. 07. - 08:54:28
A filmes ismertetõ szerint az állatok felveszik a harcot a ravasz menyétekkel, akik egyben 'aljas rágcsálók'. Szögezzük le, a menyétek húsevõ ragadozók. Ez a természetük a történetben is fontos, hiszen 'Kutyatápszer Gyárat' akarnak felépíteni, ami ellen miden józan lény fellázad.:)
Humpy 2008 jún. 07. - 07:28:37
Kenneth Grahame klasszikus meseregénye éppen száz éve jelent meg elõször. Az ebbõl készült mozgalmas, szórakoztató és látványos film nagyszerû szórakozást nyújt minden korosztálynak. Terry Jones, a rendezõ maga alakítja Varangyot, a léha könnyelmû békát. Kiváló színészek egész sora kelti életre a kedves állatokat, nem is beszélve az automobilokról. Ezt minden kis és nagy fiúnak látni kell, persze lányok is megnézhetik.:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu