Belső fény

Bakancslistához adom
magyar koncertfilm, 61 perc, 2008

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Még a kisgyermekeket is lenyűgözte a világtalan Érdi Tamás zongoraművész rendkívüli Chopin-koncertje, amelyet a Duna Televízió szervezésében Szatmárnémeti sajátságosan felújított faburkolatú főterén adott holdvilágnál, gyertyafény mellett.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Dalosok 2008 okt. 01. - 21:39:42 10/10
Köszönjük szépen ezt a csodálatos koncertet, ma, a zene világnapján! Én ma lettem 60 éves.... az egészségem rendben, ugyan párom már két éve nincsen, de van két gönyörû unokám, s a családdal ünnepeltünk már szombaton, mert külföldön dolgoznak, de mivel ma van a szülinapom, kicsit magam alatt voltam. A barátnõmmel úsztunk, ebédeltünk, pezsgõztünk,õ ma 55 éves..... (gyõzött egy kínai lány Szerena helyett a teniszben), szóval érdekes volt ez a nap, de így lett tökéletes....
Megértettem, hogy van miért élni!!! A ZENE!!
Köszönöm ezt az élményt, a nyugalmat, az õszinteséget, a szeretetet, a harmóniát, amit sugallt a játékod Tamás! Te már nem emlékszel rám... édesanyáddal dolgoztam évekig mikor kicsi voltál, s vigyáztam Rád, amikor behozott az irodába. Nyikorgattad az ajtókat, elcsavartad a rádió gombját, már akkor is a zenét kerested. Most pedig megvígasztalod Te a világot! KÖSZÖNÖM !!! SZÉP VOLT, BORZASZTÓ JÓ VOLT HALLANI!!!
Millió puszit küldök a köszönet mellé és jó egészséget az egész családnak!
Kornélia