Bevetési parancs

Bakancslistához adom
Strategic Command
amerikai akciófilm, 92 perc, 1997

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Rick Harden az egyik legjobb a szakmájában. Nagy tekintélye van a terroristák elleni akciók megszervezésében és azok kivitelezésében. Ám nem minden a munka, most éppen vakációzni indul feleségével és lányával. Már a reptéren fel kell hagynia tervével, mert ismét szembetalálja magát a nemzetközi terroristával, Carlos-szal és bandájával. Sajnos nem tudja elkerülni a konfliktust, hiszen családja életveszélybe kerül, ezért fel kell vennie a harcot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
stupek2 2019 ápr. 27. - 12:00:08 1/10
Valóban a Tűzparancs remaekje. Nélkülöz mindenféle szakmaiságot. De, megtudhatjuk, hogy a 747-est bárki leteheti a kifutópályán, hogy nyugodtam lövöldözhetünk a repülőn, nem robban fel, egy minisztert csak 2 testőr kísér, és csak 1 TV stáb, nincs kóla a különgépen, a WC-n mindig van egy tető, csatlakozni lehet egy másik géppel egy repülőre, főleg úgy, hogy észre sem veszik. A raktér légkondícionált és hangszigetelt, a gép elektromos paneljei a raktérben vannak.
atomotnektek 2012 okt. 31. - 20:50:23 Előzmény retrojedi
Mert a filmesek általában nem értenek a repülõgépekhez.
Gyanítom, ez is valami asylum-féle szemét lehet.
7/10
retrojedi 2012 febr. 06. - 01:17:04 7/10
Ez az egy évvel korábban készült Tûzparancs címû film (amiben Kurt Russel, Halle Berry, stb. is játszott) koppintása. Erõsen hasonló jelenet pl. mikor a Blackbirdrõl (SR-71) átszállnak az összekötõ-folyosón az eltérített utasszállító gépre. (De miért kellett erre a célra pont egy Blackbird?)
Ford Mustang 2011 okt. 04. - 16:03:08
C kategóriás felejthetõ akciómúvi, egyszer láttam régebben, nem hiszem hogy újfent megnézem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu