Birodalom II.

Bakancslistához adom
Riget II
dán-francia-német-svéd tévéfilmsorozat, 280 perc, 1997

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
eucrow 2009 jún. 12. - 21:10:03
Rossz ez a befejezetlenség...

SPOILER
Ebben a sorozatban minden lehetséges, Hook konkrétan az élet-halál határait feszegette, az óriáscsecsemõ, Aage, ezek mind irracionálisak. Szóval, csak oda akarok kilyukadni, hogy simán el tudtam volna képzelni, hogy a harmadik széria elején kiderül, a kórház mégsem semmisül meg.
SimonC 2009 márc. 04. - 04:17:30
valóban terveztek 3. évadot, de sajna az sosem lesz mert a két legfontosabb szereplõ már meghalt (Drusse asszony (2001) és Dr. Helmer (1998))
Redfield 2007 júl. 30. - 12:26:10
Ide írok akkor átfogóan a Riget I. és II. "sorozatrészeirõl". Hát valakik azt mondták, hogy ez az Európai Twin Peaks és nem mondtak hülyeséget. Kiváló humorú, és igazán rémisztõ. Minden elvárásnak tökéletesen megfelel. Ez, a második évad még túl is teljesíti az elsõt. Szerintem a legjobb rész a II.-bõl a 2. epizód. A Kingdom Hospital elmehet a búsba. King, meg a többiek bebizonyították, hogy mennyire el tudnak valamit rontani azzal, ha "amerikaiasítják". Fogták az egészet, kibõvítették egy rakás oda nem illõ résszel és karakterrel, a sztorit lecsupaszították, ugyanakkor ki is színezték, a színészek játéka fele annyira sem élvezetes vagy természetes, mint a Riget-ben, és minden szálat elvarrtak, hogy a nagyközönségnek bejöjjön (a beszélõ állatkákkal együtt) még ha röhejesen szánalmas és béna megoldásokat is alkalmaztak. Csak azt vették át, amit fontosnak tartottak belõle, de a Kingdom Hospital egyáltalán nem nevezhetõ humorosnak, és rémisztõnek sem ehhez képest.

Az egyetlen dolog, ami miatt kivagyok, hogy lezáratlan maradt a sztori. Bizonyára terveztek harmadik Riget-et is, de félek: az már sosem lesz kész... :(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu