Bodysong

Bakancslistához adom
angol dokumentumfilm, 83 perc, 2003

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A Bodysong című film a szeretet és a szerelem, a szex, az erőszak, a születés, a halál és az álmok eposza. Az életünk története ez, a mozgóképek nyelvén elmondott történet. Mozgóképek mesélnek, mozgóképek a világ minden tájáról, híradó felvételektől családi körben készült filmekig, születéstől a halálig. A filmezés elmúlt 100 éve során rögzített események filmkockái peregnek, a hangulati aláfestést Jonny Greenwood, a Radiohead együttes gitárosának csodálatos zenéje adja. A Bodysong a mozivásznon megjelenő látvány, igazi film, de egyben egy weboldal is. A weboldalon megismerkedhetünk minden egyes ember teljes történetével, aki szerepel, akinek a sorsa felvillan ebben a nagyhatású filmben, amellyel Simon Pummell, mint rendező és író bemutatkozik.
Bemutató dátuma: 2004. május 13. Forgalmazó: SPI

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Thonuzaba 2006 nov. 02. - 22:29:33
Nehéz ez után a film után megszólalni.

A film komor hangulatát a zene néha már tényleg idegtépõ zakatolása súlyosbítja, a képek pedig olykor nemcsak naturalisztikusak, de néha már horrorisztikusak is (a csúcspont/mélypont a halott csecsemõk "világrajövetele")

Nem hinném, hogy a test éneke csak ilyen fájdalmas hangon tud megszólalni és csak a gyötrelmekrõl, megpróbáltatásokról zengedezik.