Borzalmak klinikája

Bakancslistához adom
The Clinic
ausztrál horror, 94 perc, 2010

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

1979-ben szentestén Cameron és terhes felesége, Beth Ausztrália távoli vidékére utazik, hogy az ünnepet az asszony szüleivel töltsék. Egy országúti affér után jobbnak látják megszállni egy olcsó kisvárosi hotelben. Az éhes férfi elmegy, hogy éttermet keressen, ám mire visszatér, eltűnik a felesége. A rendőrtiszt azonban nem hiszi el a történetét, a végén őt tartóztatják le. Eközben Beth egy jéggel teli kádban ébred. Kiderül, hogy elveszítette a gyermekét. Egy elszigetelt klinikára került, ahol öt másik, hasonló helyzetbe lévő asszonnyal találkozik. Hamarosan az életükért kell küzdeniük.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sorozatneked.hu 2021 nov. 28. - 15:12:32 6/10
6/10

Kellemes csalódás volt ez a film. Végig fenntartotta a feszültséget, kételyt és a befejezést sem rontották el. Persze egy-logikátlanság azért volt benne, de el lehet menni mellettük.

Engem meglepetésként ért a fiú halála. A lapos préri közepén felborulni az autóval (oké, tudom, hogy defektet kapott, de akkor is) és ebbe belehalni. Én szentül meg voltam győződve, hogy a végén ő fogja megmenteni a lányt és nem a nyomi gyerek. És miért csak az egyik anyának mondták el, hogy elrejtettek szines jelölőket a hasukban? És ezért miért kell rögtön beteg sorozatgyilkossá válni? Nem lett volna logikusabb összefogni és együtt kitalálni valamit?

A főszereplő srácnak ez volt az utolsó filmje (Andy Whitfield), mert nem sokkal később meghalt. :(
Neaira 2012 aug. 23. - 15:43:47
Honnan lehet ezt letölteni, megnézni? Nem találom sehol. Semmilyen nyelven.
pillangókisasszony 2012 júl. 23. - 23:49:00
Elég durva film!