Bradyék a Fehér Házban

Bakancslistához adom
The Brady Bunch in the White House
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 85 perc, 2002

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A Brady család fénykorát a hetvenes évek elejére tehetjük, amikor kerek öt esztendőn át az amerikai tévénézők mindennapjainak részesei voltak. Félórás vígjáték-sorozatuk ugyanis hihetetlen népszerűségnek örvendett. Bradyék akkor a tökéletesség eleven szobraként vonultak be a köztudatba. A jól bevált recept pedig: egy feddhetetlen apuka, aki az előző házasságából hozott három belevaló kisfiút, és egy örökké mosolygó anyuka, aki - minő véletlen - éppen három bűbájos leánygyermek édesanyja. Bradyék most olyan hihetetlen dolgokba keverednek, amely által Mike Brady váratlanul az Egyesült Államok elnöke lesz, Carol pedig az alelnök posztját tölti be.

Stáblista:

Szereplők

Carol Brady
Mike Brady
Greg Kevin Brady
Jan Brady
Bobby Brady
Marcia Brady
Peter Brady
Cindy Brady

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
jeffero 2008 ápr. 13. - 00:08:11 8/10
Érdekes kis filmecske a Brady családról, amelyrõl mondhatjuk, hogy meghatározó és egyedi stílust képvisel a vígjátékok és családi filmek világában. Megnézném a régebbi Bradys filmeket, úgy rémlik kimaradtak nekem, vagy régebben nem néztem végig vagy figyelmesen õket. Szóval klassz lenne, ha mûsorra tûzné a tévé, külön Shelley Long miatt is, mert õt nagyon bírom, az egyik legaranyosabb színésznõ.

Ez a 2002-es Brady eresztés szerintem azért nem egy 10/10-es kategória, mert voltak benne lapos, kicsit unalmas részek is, de talán a késõbbi viccesebb jelenetek valamennyire kiegyensúlyozták ezt.

Ebben a filmben meglepett Autumn Reeser szereplése, akit korábbról szintén a TV2-n sugárzott Rém rendetlen család (Complete Savages) c. sorozatból ismertem, ott Angela-t alakította, és ott is nagyon aranyos volt. Persze ott kicsit idõsebben, hisz az 2004-es sorozat, e film pedig 2002-es.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu