Bréking

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott II / 47. rész, 44 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A mindennapi élet izgalmas, nem egyszer végletesen megosztó témái, leplezetlen vélemények, parázs viták, sztárvendégek és váltásban öt kiváló műsorvezető: Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
omama2 2021 máj. 04. - 14:08:00
Köszönöm a válaszodat lonapost és az egyetértésedet ♥
lonapost 2021 máj. 03. - 10:18:13 Előzmény omama2
Egyetértek. Nekem az egész műsor nem tetszik, mert erőltetett. A meghívottak egy részének még a szavait sem értem, annyira nem artikulálnak és hadarnak. Ez a kisebbségi érzés és a műveletlenség egyik jellemzője. Rihegnek-röhögnek egyáltalán nem vicces dolgokon. Én nem is nézem, de sokszor bejátsszák a műsorajánlókban: olyankor még a hangot is leveszem. Kár ezért a két riporter nőért, mert egyébként iskolázottak, jól képzettek. Sajnos ma a hülyeség, a komolytalanság és a hozzá nem értés a trendi.
omama2 2020 dec. 01. - 15:49:47
Nem tudom magamba tartani a véleményemet a tegnapi adásról. A résztvevők egyik témája a K-POP ( Koreai pop zene ) volt, melyről olyan módon beszéltek ami sértő volt. Sértő volt az énekesekre, az együttesekre és az egész országra nézve. Ebben az országban ezek a fiatalok mind magas zenei képzésben részesülnek, tizenéves koruktól kimagasló tehetségeket válogatnak be és képzik őket, mindaddig amíg olyan szintet érnek el, hogy debütálhassanak (Nyilvánosság előtt bemutatkozik.) Utána is segítik a fellépéseiket, menedzsment irodákhoz tartoznak ahol segítik a művészi életüket.
Sajnálatos módon a beszélgetők sértő megállapításokat tettek a kinézetükre - pl: mind egyformák , mert egyformára szabják őket plasztikai műtétekre kényszerítik őket, sőt prostitúcióra stb. - a szemüket ,a dupla szemhéjukat átműtetik, hát ez mind nem igaz,nagyon is büszkék a szemükre. A zenéjük pedig gyönyörű, élvezhető és egyre elterjedtebb a világ színpadain.
Kedves csevegő hölgyek és urak, mielőtt valamilyen témát kiválasztanak és felhoznak a műsorukban kérem tájékozódjanak, ismerkedjenek a dologgal és csak azután mondjanak véleményt róla. Javaslom, hogy hallgassanak sok K-Pop zenét a YT-on megtalálható, nézzenek sok videót velük, sőt olvassanak róluk és rá fognak jönni, hogy milyen nevetségesek és tájékozatlanok voltak a tegnapi műsorban.
Javaslom kérjenek bocsánatot az érintettektől úgy mint az országtól is !! És a tájékozatlanságuk felháborító!!!!!!!!!
Egy-két pl:
https://www.youtube.com/watch?v=F69_yzzCKpA&list=RDbIKkPNvqM7E&index=6
https://www.youtube.com/watch?v=ta2wXl0yxog&list=PLQ46J6h33VjG4uxiTkBHdsXxPAiC-CORK&index=32
https://www.youtube.com/watch?v=-lNSm938wck&list=PLQ46J6h33VjG4uxiTkBHdsXxPAiC-CORK&index=43
https://www.youtube.com/watch?v=_0KiNdPT-Z8&list=PLQ46J6h33VjG4uxiTkBHdsXxPAiC-CORK&index=51
Nem folytatom, mert egész oldalakat tudnék telerakni linkekkel , keressenek rá!!!!