Bűnös lelkek

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott magyar hírműsor, 60 perc, 2020

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. Miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói? Miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket? A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tortura máj. 23. 15:10:50
Na a legutóbbi is egy szép példány volt. A P. László, aki elintézte szegény Bándy Katát. Komolyan azt gondolja, hogy bárki is képes elhinni ezt a rossz dumát? Hogy közte meg a lány közt szerelmi kapcsolat volt? Ugyan már.... Kata egy bájos, fiatal, tanul hölgy volt, a kollégái szerint nagyon jó természetű, kedves, közvetlen teremtés. Pont egy ilyen agresszív, mihaszna, ronda pasira vágyott... hát persze.
10/10
Heni1011 máj. 23. 00:36:17 10/10
Már nagyon vártam egy ilyen sorozatot magyar verzióba! Nagyon jók a rekonstrukciók és ahogy tabu nélkül elmesélik mi történt! Remélem sok rész lesz belőle!
tortura máj. 03. 10:08:48
Megnéztem. Rettenetes. Mindig megdöbbenek azon, mire is képes az emberi faj. Talán egy pozitív dolog volt a filmben, hogy mind a három söpredék eltávozott az élők sorából. Tudom, csúnyán hangzik, de nem kár értük.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu