Bűnügyek a szigeten

Bakancslistához adom
Martha's Vineyard Mysteries
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 113 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Jeff Jackson, az egykori nyomozó, korai nyugdíjba vonulása után visszatér csendes életébe a Martha's Vineyardon. Mikor egy holttestet sodor a partra a víz, Jeff azon kapja magát, hogy bevonják a nyomozásba, sőt így visszakerül életébe volt szerelme, Dr. Zee Madieras is . Hamarosan ők ketten megállíthatatlan párosként szállnak szembe a bűnözőkkel.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Jeff Jackson
Zee Madieras
Chief Duncan Madieras
Jackie Shawl
Britt Prajna
Barista Bob
Officer Jenkins
Payton Bartel
Ray Norris
Helena Percy

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
judit9999 ápr. 09. 19:36:18
Üdv tud valaki magyar hangokat?
Nem mondják be
5/10
fclariss márc. 14. 23:18:43 5/10
1x, nem többször, mert vontatott, és szörnyen erőltetett, ahogyan a főszereplők - amúgy mellékszálként -, tökölnek a kapcsolatuk beteljesedéséről. Az igazi tettes viszont sejthető mindegyik rész elején, ill., végig, csak éppen nincs fölépítve logikailag az epizód végi lebukásuk. Amúgy az epizódok lezavarhatók lehettek volna fele ennyi idő alatt is, jóval kevesebb időhúzó töltelék momentummal, akkor talán nem aludtam volna bele mindegyik előre felvett epizód felénél lejátszása közben...
6/10
nefefe jan. 28. 10:17:54 6/10
Az utolsó rész. Mint a többi. Azt azért megjegyzem, hogy mindegyik részben nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a tettes vagy tettesek kiléte végig homályban maradjon. Mindig a legjelentéktelenebb figurák voltak, és csak a legvégén derült ki. Azért valamennyire mindig sejthető volt. A végét elég befejezetlennek éreztem… legalábbis a romantika terén. Hogy ezek ketten, felnőtt emberek mennyit tudnak tökölni, az már fárasztó. A végét figyelembe véve, talán tervben volt a folytatás? Mindegy, egyszer meg lehet nézni mindegyik részt.
6/10
nefefe jan. 26. 09:38:20 6/10
A 3. rész talán egy kicsit érdekesebb volt, mint az első kettő. A kedves doktornő továbbra sem dolgozik, immár csak nyomozgat. Viszont a történetet elég jól megkavarták, a tettesek kilétére csak a legvégén derül fény. Talán eddig ez volt a legjobb.
6/10
nefefe jan. 26. 09:31:15 6/10
A 2. rész a sorozat újabb gyöngyszeme. Nem tudok róla mást mondani, mint az első részről: laza krimi szép környezetben. További véleményem ott. Talán még annyit, hogy a kedves doktornő bizonyára nem a magyar egészségügyben dolgozik, mert túl sok az ideje, ráér szinte minden nap, a nap minden szakában nyomozgatni… Egyszer meg lehet nézni
jesolo jan. 24. 09:47:41
A tegnapi kicsit bonyolult volt.
6/10
nefefe jan. 23. 08:37:00 6/10
Laza krimi szép környezetben. Semmi extra, semmi különleges – olyan mint a hasonló stílusú krimikben szokott lenni. Egy kicsit megkeverték a szálakat, és mint ahogy lenni szokott, a végére megvolt az ok, a fegyver és az elkövető. Van benne romantikus szál, ami szinte kihagyhatatlan a hasonló filmekből (l. Gourmet filmsorozat). A szereplők sem a top kategóriából kerültek ki, de ez sem lényeges. Könnyed esti kikapcsolódás, közepesnél talán jobb, egyszer meg lehet nézni.