Burrowers - A felszín alatt

Bakancslistához adom
The Burrowers
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 96 perc, 2008

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

1879-ben a vadnyugat meghódításakor a telepes Fergus Coffey éppen mennyasszonya kezét kérné meg, amikor a nő családját támadás éri. A család egyik felét lemészárolják, a másik fele pedig az arával együtt eltűnik. Fergus két tapasztalt nyomkövető és vadász, John és William Parcher, valamint egy férfiasságát bizonygató fiatal társaságában az eltűnt család keresésére indul. A csapathoz később csatlakozik az amerikai hadsereg egy rettegett kapitánya is. Mindannyian megvannak győződve arról, hogy a véres éjszakai rajtaütések mögött az indiánok állnak. Ahogy a telepeseket ért támadások elszaporodnak, a csapatnak rá kell döbbennie, hogy az indiánoknál sokkal könyörtelenebb, a föld felszíne alatt élő ellenséggel kell felvenniük a harcot.

Stáblista:

Szereplők

John Clay
William Parcher
Maryanne Stewart
Henry Victor
Gertrude Spacks

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2014 júl. 02. - 01:25:56
Ez egy akkora állatság, hogy párját ritkítja.
1/10
opalzoltan 2014 máj. 01. - 15:20:38 1/10 Előzmény keysme
Ritka rossz film,pocsék befejezéssel.
Már ne haragudj,de szerintem nem ugyanazt a filmet néztük,vagy nem tudom...
Én adtam is egy gyenge 1-est...bocsi :)
10/10
keysme 2014 febr. 23. - 02:23:29 10/10
Nem értem, hogy porton miért kapott ilyen alacsony pontszámot ez a film. Itt vagyunk öten hozzászólók, és mind jó értékelést adtunk... erre, mikor idejöttem 4,9 volt. Csak azért adtam 10-et, hogy minél jobban felhúzzam, mert egy erõs 7-est érdemel ez a film. A mûfajban nem rossz, egyáltalán nem ZS kategóriás, mint amit az itteni értékelése sugall.

Egy kifejezetten jó filmrõl van szó. Az utolsó 20 percnek érdekes a lecsengése, de ez sem róható fel negatívként. Vannak ennél sokkal, de sokkal rosszabb filmek hasonló témában, szóval tessék felhúzni legalább 7-re, aki megteheti.
7/10
Rahar 2012 ápr. 12. - 14:43:48 7/10
Nekem tetszik a film, átlagos filmkezdés, izgalmas cselekményvezetés, jó színészi munka és kiváló képi megvalósítás jellemzi. Én nem sorolnám a horrorfilmek közé, bár azért tartalmaz ilyen beütést. Nekem kifejezetten az tetszik a filmben, hogy a szereplõk nem hõsök, nem jó és rossz emberek, hanem inkább az adott kor átlagemberei. Valahogy így sokkal hihetõbbé válik a történet.
10/10
Keba 2011 júl. 12. - 22:00:35 10/10
Sikerült megnézni. Szerintem jól sikerült film, de kemény horrornak én nem mondanám azért... nem is emlékszem olyan igazán brutál jelentre amit premierplánban mutattak volna, szóval nem vészes. Az, hogy a vadnyugaton játszódik, számomra egészen egyedivé teszi a filmet, nem láttam még ezt a korszakot ilyen monsteres kategóriában. Aki tud még ilyet az írja már meg legyen szíves, tényleg kiváncsi vagyok, van-e még ilyen stílusú. Már alig várom a Cowboys and Aliens filmet, igaz az más kategória, ám az egyedi téma párosítás ott még briliánsabb ötletnek tûnik.
A film vége kifejezetten tetszett, nem igazán erre számítottam, teljesen átérezhetõ és nyomasztó a fõhõs helyzete, már-már kissé burleszk:) A zenéket is teljesen jól eltalálták mindenhol.
Nem igazán szoktam horror filmeket nézni, ezen is csak megakadt a szemem, megnéztem és tetszett. Számomra abszolút hozta az elvárt színvonalat, csakis ajánlani tudom a mûfaj kedvelõinek!
(de persze másoknak is..:)
8/10
contrap 2011 jún. 27. - 14:50:35 8/10 Előzmény Keba
Nem. Ez egy kemény horror, és egyéb kínzás és brutalitás. Én 18+ -ba sorolnám be. Amúgy vannak benne hangulatos részek. És töltelék-jelenetekkel nem húzzák-halasztják a játékidõt :)
10/10
Keba 2011 ápr. 19. - 14:51:08 10/10
Western thrillernek néz ki inkább, de ilyesmi filmet se láttam még. Kíváncsi vagyok :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu