Buster

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjáték, 102 perc, 1988

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Buster Edwards a nagy angliai vonatrablás egyik értelmi szerzője és megvalósítója. Bár a rablást tökéletesen kivitelezték, a rendőrség mégis rájön, hogy kik voltak a tettesek, ezért Buster és családja elhagyja Angliát. Mexikóba mennek, ahol kezdetben minden felhőtlennek tűnik, de egy idő után olyan honvágyuk támad, hogy minden kockázatot vállalva visszatérnek Angliába. A rendőrség pedig csak a megfelelő alkalomra vár, hogy lecsaphasson Busterre.

Stáblista:

Szereplők

Buster Edwards
June Edwards
Bruce Reynolds
Franny Reynolds
Nicky Edwards

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kybuck 2012 febr. 12. - 01:13:26
Emlékszem a film két betétdalát rongyosra játszották a tévében meg a rádióban, egyébként rádióban ma is gyakori, anno viszont látva a filmjeleneteket a videoklipekben rögtön tudni lehetett, hogy ez filmzene, de a film ismeretlen volt. Csak évekkel késõbb, a kilencvenes évek derekán mutatta be az HBO elõször Magyarországon. Kellemes film, de ez dráma, esetleg bûnügyi dráma, semmiképpen sem vígjáték! Jó lenne néha meg is néznie a filmet annak, aki mûfajilag besorolja valahova.
6/10
idõjós1010 2011 dec. 27. - 13:03:58 6/10
Egészen élvezhetõ kis filmecske. Olyan kis kellemes, egyszer nézhetõs, késõ délutáni, könnyed szórakozást nyújtó "mozi".
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu