Cannes 2010

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A kamera előtt nem kisebb sztárok adtak interjút a Magyar Televízió stábjának, mint Luc Besson, Stephen Frears, Takeshi Kitano, Atom Egoyan és az Oscar-díjas Costa Gavras!

És ebben a nemzetközi sztárválogatottban végigkövettük a magyarok mindennapjait is! A legfontosabb szaklap, a Variety rajongva írt a "moszkva teres" filmes generáció térhódításáról, a Screen Daily főszerkesztője is letette voksát a fiatal magyar filmesek mellett. Az egyik újságíró kolléga szerint olyan, mintha a focivébén nem egy, hanem több csapattal lennénk jelen. De helyén tudjuk-e kezelni vajon, hogy Mundruczó Kornél idén másodszorra volt versenyben Európa legrangosabb fesztiválján filmjével? Ki volt, aki lemaradt saját filmjének vörös szőnyeges vonulásáról? Egyetlen női rendezőként ki volt versenyben a francia újhullám atyjával, Jean-Luc Godard-al?

Közreműködik: Luc Besson, Takeshi Kitano, Louise Bourgoin, Dominic Cooper, Like Evans, Stephen Frears, Atom Egoyan, Costa Gavras, Mundruczó Kornél, Bíró Yvette, Kocsis Ági, Gábor Éva, Szimler Bálint, Valuska László

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?