Carlita titka

Bakancslistához adom
Carlita's Secret
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 91 perc, 2004

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az izgalmakkal teli és fordulatokban bővelkedő akciófilm egy ártatlan, ámde gyönyörű lányról szól, aki nem szeretett volna mást az élettől, csak megvalósítani régen dédelgetett álmait. Carlita minden vágya az, hogy egy nap híres táncos váljék belőle, s a New Yorki Broadway színpadán léphessen fel. Ám a lány számára egyelőre csak a keserű valóság létezik: kenyerét Miami egyik éjszakai bárjában keresi. Egy nap azonban a sorsa még rosszabbra fordul, amikor a klubban lövöldözés tör ki, s Carlitának egy félreértés folytán menekülnie kell. A lánynak nincs más esélye az újrakezdésre, minthogy új személyazonosságot felvéve megpróbálja bizonyítani az ártatlanságát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ragnarr 2009 okt. 03. - 00:36:10
Akkor már igyál inkább 10-12 üveggel, és álmodj valami szépet, ehelyett a szarság helyett...
10/10
vallon 2009 okt. 02. - 23:07:20 10/10
Igyál 6-7 sört elõtte, és ez lesz a legjobb film, amit vha is láttál:-)
zs9302 2009 júl. 25. - 12:07:00 Előzmény Bov
Akkor nem nézem meg.
Bov 2007 máj. 08. - 18:07:05
ez nagyon sz*r film... senki se nézze meg...
Vikke 2007 márc. 01. - 18:11:36
Rémpocsék !
Semmitmondó, értelmetlen.
ShinyLicious 2007 jan. 04. - 16:04:55
Teljesen egyetértek!!!Én csak azért néztem meg mert láttam hogy Eva Longoria a fõszereplõ és õ a kedvenc szinésznõm!Sztem ebben az egész filmben õ ért csak vmit!A zene engem is idegesitett benne....apukám a film végén leült hogy belepillantson mit nézek és végig röhögte a végén a lövöldözést velem együtt...azt hittem egy ezer éves filmrõl van szó és kiderült hogy mindössze 2 éves...na ekkor csalódtam...már csak azt nem értem hogy egy ilyen tehetséges és gyönyörû szinésznõ mint Eva longoria mit keres egy ilyen filmben...?
MissErnst 2007 jan. 04. - 15:31:45
Szerintem jó film...Maria Bravo Tök jól játszik,és egy nagyon szép nõ!
Marvin02 2007 jan. 03. - 22:28:53
Háát, erre a filmre nem is tudom mit mondjak. Többet vártam, csalódtam. Eva Longoria nem volt olyan szexi, mint a Született feleségekben, és reméltem, h. felfedi a bájait, de ehelyett egy unalmas 2 órát, és nem "pörgõs, izgalmas akciófilmet" kaptam, ahogy a tv2 ígérgette. A karakterek nem szerethetõk, mindegyik a rossz oldalon áll. :/ Egyetlen pozítívum, h. EL-nek Pápai Erika maradt a hangja, bár a SZF-ben szexibb hanglejtéssel beszél.
Marcellus 2007 jan. 03. - 22:13:37
Olyan viccesek vagytok...
Nem azért, Melcsu, de ha valaki lehülyéz, attól nõ az egód, ha leparasztozod? Amúgy sajna én is szoktam káromkodni, és tudom, hogy azoknak nagy része, akik káromkodnak, nem csak vagánykodásból csinálják, de Melcsu, azért tényleg túlságosan... kikeltél magadból. Én is NAGYON szeretem az SZF-et (nem azért, de ezt a rövidítést leírni is könnyebb :D ). A "Jóbarátok" lényege szerintem az volt, hogy vígjátéksorozat, az emberi hülyeségrõl, a barátságról és arról szól, hogy minden emberbe szorulhat egy kis bolondság. Én személy szerint azon a sorozaton nõttem fel, úgy értem, mióta az eszemet tudom, ment, azóta is csomószor adták, pedig csak akkor néztem, ha épp véletlenül odakapcsoltam, és nagyon megszerettem ezeket a kedves karaktereket.
A "Született feleségek" sem arról szól, hogy a család rossz! Szerintem ez a sorozat mindenkinek valami mást nyújt, ettõl vált olyan sikeressé. Van, aki a vagányságot; van, aki az akciókat; van, aki a rejtélyeket; van, aki a botrányokat; van, aki a szerelmi szálakat; van, aki a humoros részeket és van, aki a drámai és megható részeket szereti benne - és van, aki mindezt együtt.
Mellesleg a "Hazatérés" címû SZF-rész végén ez volt a monológ: "Régi történetek ezek. Régiek, mint az emlékezet. A tékozló fiúé, aki hazatér az apához, aki megbocsájt neki. A féltékeny feleségé, aki becsapja a férjet, aki bízik benne. Az elszánt anyáé, aki mindent kockára tesz a gyermekéért, akinek szüksége van rá. És a hûtlen férjé, aki megbántja az asszonyt, aki szívbõl szereti. Miért hallgatjuk meg õket újra és újra? Mert ezek a család történetei. És ha túlnézünk a veszekedésen, fájdalmon és sértõdésen, olykor jól esik emlékeztetni magunkat arra, hogy a családon kívül az égvilágon nincs fontosabb." - A CSALÁDNÁL NINCS FONTOSABB. Ez véleményem szerint amellett álló érv, hogy a család igenis fontos, és azért, mert az Élet nélküle szinte elképzelhetetlen.
Ennek a "Carlita titkiá"-nak meg csak a végét láttam, nem sokat értettem belõle. Szóval nyugi, lesz SZF, nem lesz semmi baj, túl lehet élni azt az egy hetet, amíg újra vetítik. És aki nem szereti egyik-másik sorozatot, sóhajtva továbbkapcsolhat. Szóval Make Love, Not War. :D
answ 2007 jan. 03. - 22:05:25
Komolyan ilyen rossz és bárgyú filmet még soha nem láttam.

Annyira idegesített a szappanopera stílusú szinkron és az a zenének nevezett dolog, ami a film alatt ment, hogy ha ez a film dvd-n lett volna meg, inkább a kommentárt kapcsolom be.

A zene egyébként kb egy 10 mp-es felvétel volt, amit végtelenítettek..

Már csak kíváncsiságból (és hogy a tv kapcsoló messze volt a notebooktól) végignéztem, mert gondoltam ezt nem lehet fokozni. De lehetett! A végén a "nagy öldöklés" tette a pontot a filmre, amit az IMDB a 2.8 értékelésével felülértékelt.

Olyan nincs hogy 0.001? Mert akkor kattintok!

Üdv, és bocs ha valakit megbántottam, mert ezt a filmet kedveli!
Answ
ash1 2007 jan. 03. - 21:56:32
hát többet vártam ettõl a filmtõl. egy-két jelenet olyan gyenge volt hogy azt gondoltam volna a '80-as '90-es években készült a film. mindegy legalább 1x láttam ezt a filmet is. De a zenék jók voltak benne.
azért a született feleségek mégis csak jobb :)
ditta 2007 jan. 03. - 21:55:41
Na most lett vége, hát optimizmusom hiábavaló volt. Nem lett jobb, a végére sem. Na mindegy, néha ilyet is látni kell, végülis nem haltam bele...

"Amúgy meg a Szülifeli nem egy tinis trendi kis megnevezése a sorozatnak.Ez csak egy rövidítés!"

Nos fanni94 azt kell mondjam, hogy de, pontosan olyan elnevezés. Elvégre a többi felsorolt szó is azért alakult ki, hogy rövidítés legyen, mégis röhelyesen hangzik.

Timcsimano, veled meg egyetértek, és ha még ma sok ilyet hallok, esküszöm öngyi leszek a depitõl, de mindenesetre örihari lesz... LOL (jaaaj most rosszul lettem kicsit, hogy ezeket a szavakat kierõszakoltam magamból)
timcsimano 2007 jan. 03. - 21:45:50
Legközelebb a filmrõl is írhatnátok, mert én is szeretem a Született feleségeket (ami nem szülifeli), de ez már kicsit sok(k)!!!
Ez a stílus meg... Imádom a csiripörit nokival meg ubisalival/ olyan depi voltam, hogy majdnem öngyi lettem... pfujj Szakadjatok le már egy kicsit a kereskedelmi adókról, meg úgy általában a tévérõl! Kifejezetten jót tesz!
Melcsu 2007 jan. 03. - 18:12:07
Ezt most nekem írtad??? Ha igen akkor nem sértettél meg! de ha nem nekem akor is felháborító dolog h elmarad. és szoktam olvasni! és ismerek más szót is a szarra! de tudod szeritnem ez itt nem magyar óra. és nem írok butaságokat mert a szar tv2 és rtlklub létezik. nem kell annyira csodálkozni h szar hiszen magyar. Ja és amúgy szerintem ez a fórum nem azért van h leírjam életem nagy problémáit! nem tudhatod h van e más gondom vagy nincs!(mondjuk télleg nincs de a többieknek lehet h van)
Melcsu 2007 jan. 03. - 17:36:55
Hát szerintem a szülifeli jobb mint a jóbarátok! Az már uncsi volt amikor ezredszerre adták le!
minore719 2007 jan. 03. - 16:52:19
Sztem a Jb-ben ez a jó!!! Hogy az egésznek vicces a sztorija!!! nemhiába sit-com...:-) A SZF-ben meg az hogy a mindennapi életet is részben bemutatja... és nagyon bölcs dolgokat mondanak a végén...!!!
minore719 2007 jan. 03. - 16:47:26
Ha választanom kéne a Született feleségek és a Jóbarátok között--- a JB-t választanám DE a világ második legjobbja a SZF!!! Ki nem hagynék egy részt!!! Szerintem a férfiak nem gyakori h nézik ezt a sorozatot, de kivétel erõsíti a szabályt- a barátom elöször ugy állt hozzá mint te, Lajos, aztán megnézettem vele egy részt és azota nézi!!!!
És jövö héttõl folytatják a sorozatot, jeah!!!!!!!! sztem ezen a héten azért nem vetitik mert ugy gondolják h ennek a filmnek a Carlitának is lesz nézettsége mivel Eva Longoria a föszereplö!!
(Huhh sokat irtam...)
Arweny 2007 jan. 03. - 16:44:10
És a jóbarátok mirõl szól??? az meg azt mutatja meg h mindenki hülye és nincs 1 értelmes ember sem amerikába...
De ez legalább igaz! :D
Egyébként ne sírjatok annyit, biztos lesz született feleségek, túl sokan nézték ahhoz, hogy teljesen levegyék mûsorról. Ez a Carlita titka pedig egyébként is, lehet hogy jó film lesz. ;)
Melcsu 2007 jan. 03. - 16:20:23
Kedves Lajos!!!! A szülifeli egyáltalán nem szar sorozat! Ha nem is nézed akkor minek beszélsz róla? Akkor mért mondasz véleményt róla? És nem arról szól h a család rossz hanem arról a Lila akác köz lakóiról! Meg a tipikus családról! Nem csaak rossz dolgok vannak benne! Van benne tök helyes pasik ami egyáltalán nem rossz:) És a jóbarátok mirõl szól??? az meg azt mutatja meg h mindenki hülye és nincs 1 értelmes ember sem amerikába
feriabatorhos 2007 jan. 03. - 13:27:31
Kedves Fiatalok!

Nem igaz, hogy nincs jobb dolgotok, mint sorozatokat bámulni állandóan. Végülis nem ti vagytok a tévéért, hanem fordítva. Ráadásul a szf -- bár mivel a Friends óta nem nagyon nézek sorozatokat nemigen láttam belõle sokat -- egy egyenesen gány és káros sorozat. Az egész arról szól, hogy a család egy rossz dolog.
Ráadásul nyilvánvalóan a tv2 se merõ rosszindulatból vette le a mûsorról ezt a sz*rt, hanem vagy a nézettség csökkenése vagy pénzügyi problémák miatt. Végülis õk is mégiscsak egy profitorientált vállalkozás vagy mi a szösz és nem jótékonysági intézmény...

Pá,
lajos
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu