Carter

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai drámasorozat, 50 perc, 2019

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Harley Carter (O'Connell) egy népszerű nyomozós sorozat sztárja Amerikában, aki azért tér vissza Hollywoodból az északon fekvő szülővárosába, hogy átértékelje az életét egy rendkívül kellemetlen, nyilvános idegösszeomlás után. Röviddel megérkezése után adódik is egy lehetőség, hogy bebizonyítsa, ő többre képes: valódi detektív válik belőle, amikor összeáll régi barátjával, a gyakorlatias és minden helyzetben komoly veterán rendőrrel, Sam Shaw-val (Poitier), valamint a szellemes, az utca világát igen jól ismerő, büféskocsi-tulajdonos Dave Leigh-vel (Bruun).

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nefefe 2020 márc. 21. - 18:33:48 3/10
Az első évad jobb volt. Elkezdtem nézni a 2. évadot, és az első két rész nagyon nem tetszett. Talán Carter szinkronja nem jó. Túl harsány. A szerep szerintem amúgy is túljátszott. Számomra több benne a rossz, mint a jó. Már többször megfordult a fejemben, hogy abbahagyom, nem nézem tovább. De nem szeretek abbahagyni sorozatokat, mert bízom benne hogy ennél már csak jobb lehet. A 6. résznél tartok, de eddig a közepes szintet sem érte el nálam.
6/10
nikato 2020 jan. 24. - 11:58:27 6/10
Még nem sok részt láttam, de Jerry O'Connell-t más hanggal látni, nem Selmeczi Roliéval annyira lehangoló. :( Czvetkó Sándor annyira nem illik hozzá, inkább Dévai Balázs kellett volna, mint a Kenguru Jack-ben.