Cell

Bakancslistához adom
amerikai akciófilm, 98 perc, 2016

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
indya 2017 jan. 08. - 15:47:29
Hogy mennyivel, de mennyivel jobb könyvben!! Olyan gyorsan ledarálták a filmet, hogy csak néztem!
Spoiler:
Azoknak akik csak a filmet látták:
Alice fejsérülése a könyvben sokkal Kingesebb, véresebb, fél arca cafatokban, úgy haldoklik. Az igazgató halála is drámaibb: belemásznak az agyába a telefonbolondok, és öngyilkosságra késztetik. Egy ceruzát szúr a szemébe.
A végén elkapják a kis csapatot, nyilvános kivégzést akarnak rendezni, sikerül megszökniük és felrobbantani a telefonbolondok egy nagyobb csapatát. Nem adótornyot, csak egy csapatot.
Clay tovább keresi a fiát, megtalálja, de õ is bolond lett. Mivel fia állapota nem javul, mobilon hívást indít, és odatartja a fia fejéhez. Itt a vége. Nem derül ki hatásos-e, újraprogramozza-e a fia agyát. Nem derül ki, ki, miért indította el ezt az egészet, baleset volt vagy támadás, és ez a legjobb az egészben.
1/10
krisssz585 2017 jan. 08. - 09:06:16 1/10
Ez egy baromi értelmetlen film. Kérem vissza az életembõl azt az egy órát! Pedig izgalmasnak indult (elsõ 5 perc)

Spoiler:
-Nézzük hány mondatban is tudom összefoglalni a film \"cselekményét\":
1. mondat: Mobiltelefonon keresztül egy hang hallatszik, ami hatására mindenki megõrül aki éppen mobilon beszél és zombi lesz belõlük ami keveredik a varjak szokásával (csapatba állnak össze), és nekirohannak az embertársaiknak, azok az emberek akik nem telefonálnak azok nem õrülnek meg az elején, de akik már korábban megõrültek a szájukból olyan hangot adnak ki amit a telefonba is lehetett hallani, így azokat is megõrjítik akik éppen nem telefonáltak
2. mondat: Van egy ürge (fõszereplõ) aki aggódik a családjáért, mert éppen repülõvel utazott, tartana hazafelé, és felhívta a családját mobilján, ami lemerült és ezt követõen vonalas telefonon keresztül beszélgetett a családjával, amikor észreveszi, hogy körülötte mindenki megõrül. Baromi könnyen rájön az összefüggésre, onnantól kezdve egy vontatott alacsony költségvetésû, üldözési - menekülési 1 órás kínszenvedés lesz, majd a végén talál egy fõ adótornyot, ami körül kõröznek ezek a varjú zombi emberek, odamegy a kocsival,ami robbanószerrel van megrakva, azzal hogy felrobbantja... aztán... az adótorony körül kõrözõ zombik hangot hallatnak ki, meglátja fiát, átkarolja, felrobbantja az adótornyot, vagy legalábbis ezt hiszi, mert a film vége arról szól, hogy õ is zombivá lett, és az adótorony körülkõröz a többi zombival...

Hihetetlenül szánalmas, nyögvenyelõs, vontatott a film.
AD.1. Nem derül ki hogy ki vagy miért hozta létre azt a hangot a telefonban ami miatt zombivá változnak az emberek
AD.2. Ha tudja hogy hangon keresztül zombivá változtathatják, akkor miért nem használ füldugót mondjuk a filmközepétõl kezdve????
AD3. Való életben nem kellene ehhez mobiltelefon sem,hiszen léteznek infrahangok is... szóval megint csak értelmetlen az egész film...
frenchbullie 2016 szept. 06. - 08:04:28
Üdv! Igen, ehhez a sztorihoz King rajongónak kell lenni! Személy szerint Cusack-ért rajongok:-), és ide, ez most kevés volt.
7/10
Topicica 2016 szept. 05. - 23:13:10 7/10
Ehhez King-rajongónak kell lenni, úgy 7-es. A párom nem olvasta a könyvét, úgy aludt rajta.
5/10
biter007 2016 júl. 18. - 22:20:01 5/10
Hát... gondolkodom mit is írjak. Egyszer talán megnézhetõ, sokat ne várjatok tõle.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu