Christmas Miracle

Bakancslistához adom
kanadai családi film, 92 perc, 2012

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Blasius Biagio 2020 febr. 23. - 21:20:09 5/10
Így Február vége felé "érdekes" Karácsonnyal is kapcsolatos filmet látni a közmédiában Szombat este. A második felétől tudtam bekapcsolódni a filmbe, ezért azt pontozom, ha majd végig látom, tudok módosítani. Nézhető film, kis költségvetésű, emberi üzenettel, bár azért kicsit közhelyes volt én úgy éreztem (sokáig húzták a beszédet és nem mindig látszott úgy, hogy a Szentírásból idéznének, leginkább egyszerű gondolatokat hallhattam, amit, így ebben a formájában mindannyian ismerünk), a dal a végén szép. Jó kis film, de én nem sorolnám az erős kis költségvetésű filmek közé (5/10).
8/10
Xxy92 2019 dec. 24. - 20:11:49 8/10
Tavaly is ez volt a szentesti film (akkor a Dunan). Sajnalatos, hogy mar megint csak ismetelnek, raadasul iden a Dunara mar nem is jutott ehhez hasonlo kedves, kis koltsegvetesu, am ertekes film, csak az unalomig ismetelt Telapu meg a karacsonyinak joindulattal sem nevezheto Szent Ferenc.
csvkata 2018 dec. 24. - 21:37:16
A téli vihar miatt a váratlan útzárlat idegen embereket terel be a közeli elhagyott templomba. Egy ifjú házaspár, egy elfáradt kapcsolat, egy szétköltözött páros férfi tagja, egy félrecsúszott állatorvos jelölt, és egy nagy tragédiát megélt, helyét kereső pap, valamint a házasságát nem könnyen feladó feleség. Az eltévedt autista fiú megtalálása nagy kihívást jelent a csapatnak. A zord időjárás ideje alatt próbára teszik egymást és magukat, és rájönnek, hogy képesek megoldani a különböző nehézségeket azzal, hogy odafigyelnek egymásra és együttműködnek. Soha nem késő újrakezdeni, jóvátenni a rossz döntéseket, hibákat...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu