Civil a pályán

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar talk show, 60 perc, 2024

Értékelés:

49 szavazatból
Szerinted?

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
szabzero 2023 jan. 08. - 20:44:43 Előzmény meggymálna
Fidesz kérésre ???? A Fidesz parancsára ! Hát nem látod hogy diktatúra van ? Mondjuk maga az ATV létezése kissé összezavar, gondolom.
meggymálna 2023 jan. 07. - 00:09:04
Sajnos csak éjjel ismétlik ezt a jo vita műsort értelmes intelligens résztvevőkkel....
Éjjel az atv-n ismteluk csak....
Ott az atv spirit tv csatorna... Azon miért nem lehet napközben normális időben megismételni szt a műsort???
Felháborító....
Gondolom azért ismétlik csak éjjel minél kevesebben lássák ezt az értelmes nem gyalazkodo.... Jó musort.... Tuti Fidesz kérésre.... Ez a Fidesz kormany érdeke minél kevesebben nézzék meg ezt a műsort.
Kit Fisto 2022 ápr. 02. - 21:02:24
ATV, ezt írja ki: Feltörhették a külügyminisztérium biztonsági szerverét. Ők sem biztosak benne, mert csak feltörHETTÉK, azt nem merik kiírni, hogy feltörték, de úgy beszélnek róla, mint tényről. Azt mondják, a Hadházi Ákos posztolta a Facebook oldalán. Egy volt LMP-s, ma Momentumos baloldali. És ez elég az ATV-nek, hogy 10 percig tárgyalják ki a műsorban, és persze azt vonják le a végén, hogy a magyar kormány már nem szuverén. Ehhez aztán sok ész kellett.

Aztán persze jön a szokásos Orbán a Putyin barátja, ami nélkül ma balos kampányműsor nincs is. Ezt különben honnan veszik? Mert tárgyalt vele, egyik elnök a másikkal? Ezt nemzetközi kapcsolatoknak nevezik, előfordul a politikában. Tárgyalt vele az utóbbi hónapokban Merkel, Scholz, Macron, és Biden is. Akkor ők is a haverjai?

Kidobott levélszavazatok. Hú, a kormány, nahát, azta, nincs demokrácia, és persze a kormány csal, de a baloldal áh, dehogy, ők a becsület lovagjai. Kérdem én, ha igaz, hogy kidobott valaki levélszavazatokat, akkor ki lehetett, és miért? Az biztos, hogy a határon túli magyaroktól döntő többségben a kormányra leadott szavazatokat várhatunk. A kormány adott nekik állampolgárságot, és szavazati jogot. A baloldal nem adta volna meg, és kijelentette, hatalomra kerülésekor visszavonná tőlük. Akkor vajon kinek lehetne az érdeke ezeket a szavazatokat eltüntetni? Nem a kormánynak! A baloldalnak. Félnek ezektől a szavazatoktól, mert tudják, hogy a Fidesz-Kdnp-t erősítik. Gyurcsány szerint az összeset érvényteleníteni kéne. (naná, és az milyen demokratikus lenne!) Az ellenzék minden eddiginél elszántabb, és egyre becstelenebb módszereket alkalmaz, mert tudják, ha most is a kormány nyer, az nagyon súlyos vereség a baloldalnak. Zsinórban a negyedik vereség jön, és ez elárul valamit róluk: Hogy teljesen alkalmatlanok! Ez már kétséget kizáróan ezt jelenti. Sehol nem szavaz meg a nép ennyiszer ugyanarra a kormányra, ha csak az a kormány nem jó! De erre nincs is példa egész Európában. Már a 12 évig ugyanaz a kormány is rekord. De lesz ez még 16 is! És remélhetőleg majd még több is.

Még egy érdekesség: Itt az ATV-n rendre elismerik, hogy a kormány vezet a felmérésekben, de csak 2%-ra mondják az előnyét. Ez nem igaz, a nem baloldali érdekeltségű felmérést végzőknél a kormány ennél jóval előbbre áll. 6-8% előnye van legalább a két kormánypártnak a sok ellenzékivel szemben. Ezt nem fogja itt már ledolgozni semmilyen ellenzéki ármánykodás, csalásozhatnak, tüntethetnek, csak újra lejáratják magukat azzal is, hogy nem képesek kultúráltan tudomásul venni az ellenfél győzelmét. Ugyan nem nagyon szeretnék, de ha tanácsot akarnék adni a baloldalnak, hogy mit kéne tenniük, én azt mondanám, hagyják abba ezt a mértéktelen hazudozást, és ne arra építsenek, hogy a Fidesz és Orbán, vagy akár a kormány milyen rossz, hanem azt bizonyítsák be, hogy ők milyen jók. Azzal nem lehet választást nyerni, hogy az ellenfelet savazzák. Ez elmegy általános iskolás szinten, de a felnőttek világában nekünk kell bizonyítani, és "eladni" magunkat, ha azt akarjuk, hogy valaki vevő legyen ránk.

Ez különösen igaz a Makizajra, aki soha az életben nem lesz miniszterelnök. Ebben teljesen biztos vagyok. Folyamatosan rágalmaz, hazudik, tagadja, amiket korábban mondott. Egyszer a saját gyermekei számát mondta hibásan ötnek hat helyett (!), máskor a Zelenszkijt mondta Jeszenszkijnek, közben a haverja ott röhögött ezen a háta mögött. Nem egy komoly jelölt. De egyik sem volt az.

Ha valakit érdekel a baloldali propagandán kívül a szavazatégetés valóságos története, ajánlom ezt a cikket, érdekes dolgokat tudhat meg belőle. Ilyeneket nem fog a baloldali médiából megtudni.
https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/04/teljesen-megdolt-a-baloldal-szavazategetos-meseje
tortura 2021 nov. 30. - 15:00:02
Ismétlik. Most is pl. kedd este. Én időnként a neten szoktam újranézni, amiről lemaradtam. Már amit feltesznek persze az ATV honlapjára.
8/10
goldiegold 2021 máj. 01. - 19:47:24 8/10 Előzmény katikaaa
Pontosan ezzel a kérdéssel jöttem én is, egy értelmes beszélgetős műsor ('A nap híre' után a második ezen a csatornán), és csak egyetlen egyszer adják le, wtf!? Miért nem ismétlik, mint a sok igénytelen vackot (Jakupcsek-féle felszínes semmi, a példa kedvéért), amikor KÉT csatornájuk is van (de minek? semmi pluszt nem nyújtanak), szal nem értem, nem és nem.

Csak nem azért, mert Krug Emilia óta végre fogyasztható lett a műsor újra, ellentétben a rettenetes Fialával? Akkor képtelen voltam nézni, pedig többször is adtam esélyt neki, csakis a vendégek miatt, de... eh, hamar feladni kényszerültem mindig.

MOST viszont nézném, és én oldskool módon a tévén szeretném, nem pedig a neten, ez olyan lehetetlen kívánság, ha már kaptak erre két, azaz KETTŐ csatornát is?!
tortura 2021 ápr. 24. - 17:06:33 Előzmény Edmond Dantes
???? Szóval Nyugaton a helyzet változatlan. Ha érted, mire gondolok.
offtopic
Edmond Dantes 2021 ápr. 18. - 18:08:47
Ugyan minek? Kitöröltek. Az alattam beíró "teniszbajnok" nyugodtan zombizhat, b***zhat stb..
offtopic
Edmond Dantes 2021 ápr. 18. - 08:48:15 Előzmény tortura
Ki is a tulajdonos? A nagy prédikátor mágus, akit évekig földbe igyekeztek döngölni ... aztán egyszer csak hopp! Elkezdtek dőlni az állami hirdetések...és ki is a hírigazgató, aki mindenről dönt? Na ugye.
tortura 2021 ápr. 17. - 17:16:59 Előzmény Edmond Dantes
Ne már, ez komoly? Annál szomorúbb.
tortura 2021 ápr. 17. - 17:15:57 Előzmény NADAL14
Nem nagyon van köszönőviszonyban a jelenleg regnáló kormány lopása, csalása, jogállam, sajtószabadság, demokratikus alapelvek leépítése és az LMBTQ között.
Attól az égvilágon senkinek nem esik semmi baja - neked sem - ha elfogadunk egy kisebbséget. Nem lesz neked attól kevesebb a kenyered, nem lesz kevesebb a fizetésed és továbbra is azt csinálsz, amit akarsz.
Migráns ügyben meg az a rossz hírem van, hogy elég sok rossz hírű (konkrétan bűnöző) migráns is bekerült az országba teljesen legálisan, mert volt sok pénze kötvényt vásárolni. De ezek szerint ők jó migránsok, mert gazdagok. A mezítlábas, aki gyalog jön és a tranzitzónában senyved, az rossz migráns, mert nincs pénze. Érdekes felfogás, de hát nem az enyém szerencsére.
offtopic
Edmond Dantes 2021 ápr. 17. - 13:43:33
"...csak úgy véletlenül." Biztos?
1/10
NADAL14 2021 ápr. 16. - 21:50:57 1/10
hát sajnálni tudom az ellenzékieket mert ha félcédulásnál tartunk ez rájuk húzható. igen mit hallhatunk állandóan hazudnak lopnak csalnak a fideszes fiuk no meg mindenről Orbán tehet. . még Mari néni is a nyugger néni is tudja mennyit lopott a kormány-:) ha valakik agy mosottak politikai zombik azok az ellenzékiek. kell nektek akkor lmbtq, migráns ,csőcselék ,blme buzik leszbik akkor hajrá . viszont féltem őket mert ha netán nem nyernek jövőre( ami boritékolható lenne ,ha nem láttuk volna mi történt amerikában) , nem a covidtól kell tartaniuk hanem az idegösszeomlástól. persze majd ezért is a kormány lesz a felelős hogy nincs elég gyogyó ahol majd kezelni kell őket.
offtopic
Edmond Dantes 2021 ápr. 11. - 14:43:51 Előzmény tortura
Az ugye megvan, hogy pár napja 28 (huszonnyolc) független médium aláírt egy nyílt levelet az illetékes döntéshozóknak címezve?! Kérelmezik, hogy engedjék be az újságírókat és a forgatócsoportokat magyarországi COVID-osztályokra és az oltópontokra. A 28 független médium között NEM található az ATV...Ennyit az itt "brekegőknek" arról, hogy hová sorolják ők és hová sorolható valójában e műsort sugárzó tévé. Amely TV "mellesleg" (?) az elnémult Klubrádió momentán szabad frekvenciáját használ(hat)ja...
tortura 2021 ápr. 11. - 12:46:53
Kb. így, igen. Mivel az Origón sem lehet hozzászólni, ezért az összes többi - általuk lenézett libsi - oldalra akkreditálják őket trollkodni. Hogy tönkretegyék az értelmes párbeszédet, hisz csak erre alkalmasak. Normálisan, kulturáltan vitatkozni, érvelni, cáfolni, következtetni képtelenek szegények. De hát pont ezért alkalmasak arra, hogy oda húzzák az X-et, ahova húzzák. Nem elvárás az értelem, a kompetencia.
1/10
Olasz32 2021 ápr. 03. - 19:45:24 1/10
Számomra érthetetlen, hogy van pofájuk Húsvét előtt egy nappal is nagyszombaton mocskolodni. Hányinger ez a műsor és az egész atv is! Szándékosan írtam kis betűvel! Remélem ki kerül a Telekom kínálatából, mert csak gyűlöletet keltenek és hergelnek!
1/10
NADAL14 2021 márc. 06. - 19:29:36 1/10
na a sötét oldal civiljei is ontják a mocskos hazugságokat, orvostól sztár riporterig - förtelem . ja és erre a szőke picsa műsorvezetőre is minden sztereotiipiát rálehet húzni. buta és annyi esze van mint egy marék lepkének ,nyekergő hangja még idegesítőbbé teszi ,tehát teljesen idevaló :)
tortura 2021 febr. 06. - 15:38:13
Először én is szkeptikus voltam, hogy miért pont ez a jelentéktelen nő vezeti ezt a műsort. De aztán el kellett ismernem, hogy tökéletesen megfelel ide. Engedi szóhoz jutni a vendégeket, nem akar főszereplő lenni, nem is ez a dolga. Akárcsak a bírónak, aki akkor teszi jól a dolgát, ha észre sem vesszük, hogy ott van a pályán.
katikaaa 2021 jan. 23. - 20:05:09
Vajon ezt a műsort miért nem ismétlik? Minden vacakot öt százszor megismételnek ezt nem. Érthetetlen!
Eszterecske 2021 jan. 09. - 19:38:01
Visszasírom a Fialát! Nagyokat tudtam bosszankodni a stílusán, - nem diagnosztizálom, mint szerintem igen helytelenül kabbemaar@postafiok.hu tette, mivel nem hogy szakorvos, semmilyen orvos nem vagyok - de egy színes, provokatív, néha bántóan kritikus műsorvezető volt. Krug Emilia másik két műsorban megfelel, ebben a műsorban nehéz dolga van Fiala után. Halálosan komolyan veszi magát. Nem is jó. A multkori és a mai is két kapura dögunalom. Valószínű a férje, a Pungor András a szerkesztője, a meghívottak sem igazán színes emberek. Sőt, aki Fialánál is volt meghívott, egész más stílusban - unalmasan - szerepel. Ez a véleményem, azt tervezem, hogy ez a műsor nem kell nekem. Talán pár hét múlva belenézek, hátha javul.
5/10
kabbemaar@postafiok.hu 2020 dec. 25. - 16:50:37 5/10
Ez a szőke baba 1000x jobb mint a pszichopatia ellen 40 éve hiába kűzdő Fiala J.!
Összes hozzászólás