Cloud 9

Bakancslistához adom
amerikai családi film, 97 perc, 2014

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Kayla Morgan (Dove Cameron) az extrém sport primadonnája, akinek az élete a snowboard körül forog. Amikor azonban váratlanul kiteszik a csapatából fenekestül felfordul addigi élete, ráadásul barátja, egyben ex csapattagja is szakít vele. Will Cloud (Luke Benward) egy volt snowboard bajnok bőrébe bújik, akinek egyetlen szerencsétlen hiba miatt félbeszakadt a karrierje.
Kayla, miután a csapattal együtt a munkáját is elvesztette, rákényszerül, hogy Will édesanyjának a helyi kutyakozmetikájában dolgozzon, így találkozik először a két fiatal. Will ugyan vonakodva, de beadja a derekát, hogy a bolt rendbehozásáért cserébe edzéseket tartson a lánynak. Az edzések során Kaylának szembesülnie kell azzal, hogy képességei nem ütik meg egy igazi versenyző szintjét. A csalódás után azonban elhatározza, hogy összeszedi magát, és igazi boardos lesz belőle. Willben váratlanul egy remek mentorra talál, aki valóban segíthet neki abban, hogy elérje a céljait.
Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Kayla a fejébe veszi: meggyőzi Willt, induljon ő is a versenyen, és szerezze vissza bajnoki címét. A kissé zárkózott fiú azonban elutasítja, hogy visszatérjen a pályára a karrierje végét jelentő hiba miatt. Kayla feladata, hogy rávezesse Willt, az egyetlen akadálya a sikerének egyedül az önbizalomhiánya. Kayla a fiú ellentéte, imád a középpontban lenni, élvezi a reflektorfényt és a felhajtást, amihez a snowboardcsapat tagjaként szokott. Habár képességei sokat fejlődnek, egy újabb kihívással kell szembe néznie Skye Sailor személyében, aki csatlakozott a korábbi csapatához.
Kayla nem adja fel könnyen, be akarja bizonyítani magának, hogy a snowboard az ő élete. Ezért úgy dönt, a mestere lesz a rendkívül veszélyes Cloud 9 trükknek, ami Will karrierjének is a végét jelentette. Will és Kayla azonban együtt legyőzik a félelmeiket, rájönnek, hogy nincsenek lehetetlenek és megtanulják jobban tisztelni egymást és a sportot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
idõjós1010 2016 márc. 05. - 14:59:30 5/10
Gyakorlatilag az elsõ perc után ki akartam kapcsolna, annyira látszott rajta, hogy tipikus, sík egyszerû disney tv sorozat feelinget követ, olcsó, gyerekeknek szóló, mesevilág az egész, de végül végignéztem, és okozott kellemes meglepetéseket. Tulajdonképpen élvezhetõ volt.
10/10
blackcinderella 2016 febr. 01. - 20:03:42 10/10
Kategóriájában kiemelkedõ film, korrekt tanulsággal, szerethetõ fõhõsökkel, és édes románccal. Jó volt végre valami sportos (nem táncos-zenés) filmet nézni a Disney-n. A szokásosnál a színészi játék is jobb kicsit. Gyerekkel vagy anélkül is nézhetõ.
proklima 2015 máj. 16. - 22:16:14
Ez egy laza, könnyed film, amin kellemesen el lehet szórakozni.
A cloud 9-es trükk nagyo jó benne.
Egy kis ízelítõ a hangulatból:
https://www.youtube.com/watch?v=zEdn_UWxxeU
A 10-es skálán 9 pont (ts:9).
10/10
Jackánics Zsókaa 2014 márc. 15. - 16:31:13 10/10
A film inkább a tizenévesek korosztályára sorolható, de nekem nagyon tetszett. Már unalmas a tény, hogy a fõszereplõ az elején beképzelt hercegnõ és csak akkor tér vissza az álomvilágból, amikor pofára esik és valaki ráébreszti a valóságra. A filmben egyaránt van izgalom, humor és szerelem is. Ajánlom nemcsak a tinilányoknak, hanem felnõtteknek is. Végre egy jó Disney film! 10/10