Comedy Club: Duma Aktuál

Bakancslistához adom
komédia, 102. rész, 60 perc

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A műsor az elmúlt időszak történéseit dolgozza fel, közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra. Vetítések, videók és váratlan színpadi elemek keverednek helyszíni tudósításokkal és indokolatlan táncbetétekkel. A fellépők Ceglédi Zoltán, Kovács András Péter és Litkai Gergely, a műsorvezető Lovász László.

A műsor ismertetése: A műsor az elmúlt időszak történéseit dolgozza fel, közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra. Vetítések, videók és váratlan színpadi elemek keverednek helyszíni tudósításokkal és indokolatlan táncbetétekkel. A fellépők Hadházi László és Litkai Gergely, a műsorvezető Lovász László.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
vino-et-veritas 2019 febr. 17. - 08:35:19
OFF

A "magyar humor" a '90-es évek óta mélyrepülésben van.
A "sztándáp" szinte minden mást kiszorított.
Persze, ez "olcsó" és egyszerűbb megoldás egy "többszereplős", "rendes szerzős", stb. kabarétréfához képest. És - némi kivétellel - a szerzők is messze állnak elődeiktől.
A témák jó része is elsilányult a társadalmi környezettel együtt és a befogadó közönség is más iránt érdeklődik, az ingerküszöb is jócskán elcsúszott....
vino-et-veritas 2019 febr. 16. - 19:53:46 Előzmény Kit Fisto
OFF

Akkor inkább a Fábry...?
offtopic
Kit Fisto 2019 febr. 16. - 00:29:07
Undorító, balliberális kormányellenes propaganda szenny, másképpen nem tudom nevezni, amit litkai csinál. A humorhoz meg végképp semmi köze. (még hogy "vígjáték központ")
1/10
RedTiger 2018 máj. 12. - 19:28:23 1/10
Na ez meg mi volt? Ezt jegyzik valahol??? A kopper fazont nem ismerem, ezek után nem is akarom de a többiek..(félreértések elkerülése végett Litkai Gergő és KAP) .hogy mást ne mondjak, volt már feljebb ...