Film

Comic strip - Képtelen képregény /Chasing Amy/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 108 perc, 1997 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

129 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Két bohókás képregény-rajzoló nyugis mindennapjaiba alapos felfordulást hoz, amikor benyomul életükbe a harmadik, egy ellenállhatatlan egyéniségű lány személyében. Alyssa egyiküket sem hagyja érzéketlenül, s nemcsak "többirányú" vonzalmai, hanem viharos múltja is felkorbácsolja az eleddig rejtett indulatokat.

Forgalmazó: Flamex

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Golden Globe-díj (1998) - Legjobb színésznő - zenés film és vígjáték kategória jelölés: Joey Lauren Adams

Vélemény:


2016. június 25. 16:25
Az első, ami feltűnt, hogy milyen csúnyán beszélnek. A második, hogy milyen eszméletlenül jó poénok vannak benne (Én szétröhögtem az agyam). Ha ezeken túl tudsz lépni és a film lényegét nézed, akkor egy nagyon jó történet, elgondolkodtató kérdéseket és problémákat vet fel a párkapcsolat és a barátság tekintetében; még akkor is, ha nem pont erre a konkrét filmbeli problémára gondolunk, hanem arra, hogy miként alakul(hat) egy barátság rovására a párkapcsolat. És vice versa. És hogy vki múltja befolyásolhatja-e az iránta érzett érzelmeket. (Vmi olyasmit olvastam, hogy Kevin Smith is emiatt írta meg.)
Egy jó tanács.
Ha van rá lehetőséged, akkor angolul nézd meg! Egyrészt néhány poén konkrétan kimaradt a fordítás(?)ból. Másrészt a szinkronhangok. Anélkül, hogy bárkit is meg akarnék bántani... Nekem valahogy nem tetszettek sem a hangok, orgánumok, sem a színészi játékuk.
Értékelés.
Magyar szinkronnal 7-8/10
Eredeti hangokkal 9.5/10

2016. június 19. 14:16
(2016.06.19, V, 11:45) Romantikus drama, szabadszaju szovegekkel es elgondolkodtato helyzetekkel. Nehol kisse idegesito, de nagyreszt rendben van :)

2016. május 17. 11:00
Ez a rész annyira nem jött be. Idegesítő volt, hogy végig a férfi és a nő vívódásáról szólt. Bár nagyon jól előadták a szövegeiket, meg a jeleneteket. Engem Németh Kristóf hangja is idegesített, ez utáni részben már Széles Tamás lesz Ben Affleck hangja, aki máig a szinkron hangja. Jason Lee-nek pedig Alföldit adták, aki az előző részben Jay hangja volt (nem állt jól neki).

Összes hozzászólás