Comme un boomerang

Bakancslistához adom
francia-olasz krimi, 100 perc, 1976

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Jacques Batkin
Ginette
Eddy Batkin
Albert Chiusi

Hozzászólások

Szerinted?
Attila1977 2018 febr. 28. - 13:01:07
Sziasztok.

Valakinek megvan ez a film szinkronosan, vagy magyar felirattal? Szeretném beszerezni DVD-n, vagy akinek le van töltve valahogy elküldené?
reisza2@gmail.com

Köszi,
Attila
8/10
Ayrton Corvus 2010 ápr. 13. - 14:02:14 8/10
Mint egy bumeráng.

A két férfi a városban, és A Cigány után ismét együtt forgatott Delon és Giovanni. Hasonlóan lélek marcangoló film, mint a korábbi filmjeik. Mire képes egy Apa a fiáért. Azért a fiúért, akit az apja elhanyagolt, fiúért aki rossz társaságba került, és bedrogozva egy puskát töltögetõ társa kezébõl kirántva a fegyvert, kilõ az ablakon, szerencsétlenségére pont egy rendõr állt az ablak elõtt. Meddig képes elmenni az apa, hogy megvédje, és ha már az se sikerül, mindent egy lapra tesz fel.
A film kezdése valójában a film vége, de mégis más. Az elején futnak a fiával a hegyekben az olasz határ közelében, nyújtja a kezét, és kéz a kézben örömteli arccal futnak a kamera felé. A film végére újra eljutunk ehhez a jelenethez, a helikopterbõl a felügyelõ kiadja a parancsot a mesterlövésznek a tüzelésre. Delon ismét nyújtja a kezét, de egy hirtelen zörej, és vége a filmnek. Gondolom a rendezõ a nézõ fantáziájára bízta, hogy valójában mi történhetett. Remek alkotás, Delon legjobbját hozza. Érthetetlen, hogy nálunk még nem jelent meg.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás