Copper - A törvény ára

Bakancslistához adom
Copper
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimisorozat, 2012

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

New York City az 1860-as években. Javában tart a polgárháború, miközben Kevin Corcoran, a kemény, ír származású detektív és társai gyilkosokat hajkurásznak a város rossz hírű negyedében, a Five Points környékén. Nyomozásuk során feltárul a bevándorlókkal, feketékkel teli negyed élete. Corcorant segíti Dr. Freeman is, akivel két gond van, az egyik, hogy fekete, a másik, hogy modern tudományos módszerekkel dolgozik. A detektívet személyes tragédia is nyomasztja, meggyilkolták a kislányát, a felesége pedig eltűnt.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Francis Maguire
Kevin Corcoran
Robert Morehouse
Eva Heissen
Elizabeth Haverford
Sara Freeman
Matthew Freeman

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
sdt 2013 dec. 15. - 22:51:10
Szerintem egy jól felrajzolt sorozat, ami nem hibázza el az arany középutat a száz év elõtti nyomozási eszközök, az akció, a jó forgatókönyv (egy-egy rész szinte befejezett története plusz az illendõ cliffhanger, igen jó színészi játék, nézhetõ, göngyölödõ történet, hiteles (gondolom, hiteles) környezet, szóval 8,5 a tízbõl. sajnos, a 2. évad 5. részétõl nem jön a fordítás, én pedig csak felirattal értem - ez van, itt jegyzem meg, nagyon-nagyon jó munkát végeznek a feliratozók, jó stílus, nincs helyesítási hiba(elütés néha), szóval köszönet.
10/10
kasa75 2013 szept. 13. - 20:09:36 10/10 Előzmény Aszpirin
Én aki anno láttam az összes részt feliratosan nagyon szerettem-igazi kedvencem lett! Remélem a nézõk nem a te sajátos ízlésvilágod alapján döntik el ,hogy nézik-e!
5/10
Aszpirin 2013 jún. 18. - 19:15:26 5/10
Csodálkozom az eddigi magas pontszámon (kevésbé a pontozók extrém alacson számán), de nyilvánvalóan sok a szubjektivitás az általam alkotott véleményben. Csak az elsõ három rész alapján ítélek, mert tovább nem volt kedvem nézni: számomra ez így sajnos kevés, és rettentõ unalmas. Egy nemszokványos nyomozós/helyszínelõs sorozat akar lenni, ahol a nemszokványosság abban merül ki, hogy az egész a tizenkilencedik századi amerikai nagyváros mocskába lett helyezve. A történet ugyanakkor negyon lassú és véleményem szerint nagyon erõltetett, pl. a néger "patológus" no comment... remélem senki nem érti félre ezt. A színészek pedig... nos, elvégzik a rájuk rótt feladatot, oszt annyi.
Nagyon nagy jóindulattal 10/5
Nézhetõnek nézhetõ, de vannak egész jó sorozatok is, miért töltsem az idõmet egy viszonylag gyengével?
Remélem eme kissé provokatívra sikerült indító bejegyzés után lesznek még szöveges értékelések, kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu