Csajok bikiniben

Bakancslistához adom
Bikini Model Academy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 84 perc, 2015

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Miután a két kaliforniai jóbarát, T.J. és Benji is barátnő nélkül marad, belevágnak egy nagyszabású projektbe: bikini modell akadémiát nyitnak, hogy pénzt keressenek, és új csajokat ismerjenek meg. A vígjáték a New Films Cinema alkotása. T.J. bácsikája, Seymour (Gary Busey) segítségével a srácok elkezdik toborozni a csinosabbnál csinosabb lányokat, azonban a konkurens modelliskola vezetője, egykori évfolyamtársuk, Grub Snout, mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a terveiket. A Nemzetközi Celeb, Morgan Fairchild, játssza a híres vendégbíró szerepét egy dögös és vicces bikiniben pózolós verseny során a két iskola között. Nyerjen a legdögösebb!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
sagem 2018 febr. 12. - 14:46:34 10/10
Miután a két kaliforniai jóbarát, T.J. és Benji is barátnõ nélkül marad, belevágnak egy nagyszabású projektbe: bikini modell akadémiát nyitnak, hogy pénzt keressenek, és új csajokat ismerjenek meg. T.J. bácsikája, Seymour (Gary Busey) segítségével a srácok elkezdik toborozni a csinosabbnál csinosabb lányokat, azonban a konkurens modelliskola vezetõje, egykori évfolyamtársuk mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a terveiket.
3/10
Atis88 2017 nov. 28. - 09:43:48 3/10
Nagyon agyzsibbasztó egy film. Igazából sztorit senki ne keressen, az nincs. Egyszer talán végig lehet nézni annak aki nagyon unatkozik. Én találtam jobb elfoglaltságot is, így be sem fejeztem. 3/10.