Film

Csak egy csók /Un baiser s'il vous plaît/

feliratos, francia romantikus vígjáték, 96 perc, 2007 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

60 szavazatból
Szerinted?
Egy férfi és egy nő találkozik az utcán, és azonnal felizzik köztük a vonzalom. Hamarosan már egy bárban beszélgetnek, de amikor Gabriel búcsúzóul megcsókolná Emilie-t, a nő elmesél egy történetet arról, hová vezethet egyetlen csók. Judith és Claudio boldog házasok, ám amikor a nőt legjobb barátja, Nicolas megkéri, hogy segítsen feloldani a másik nemmel kapcsolatos gátakat benne, hamarosan ráébrednek, hogy vonzódnak egymáshoz. A francia Emmanuel Mouret a párkapcsolatok természetét érzékenyen és szórakoztatóan boncolgató vígjátéka arról szól, hogy néha a saját vágyainkkal a legnehezebb szembesülni. Egyszerre elegánsan kifinomult és karikírozottan őszinte, mintha Woody Allen találkozott volna Eric Rohmerrel.

Bemutató dátuma: 2008. augusztus 7. (Forgalmazó: Budapest Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2014. május 10. 08:49
Azért van ez mert olyan jól képzett, ügyes szakembereink vannak. Amikor a magyar szinkront alávágják, az a marha hangmérnök a zenét emeli ki, hangosítja fel, nem a dialógot. sz*rik rá a közönségre, azoknak így is jó. Nézz meg egy pl. 30 évvel ezelőtt készítettet. Akkor még nem volt dömping a szemétből, ráértek ilyen "aprósággal" is törődni. Na és a magyar szöveg írója? Percenkén fordít bele egy-egy "úgyhogy"-ot. Szókincs? Volt még Aranynak és Jókainak. Sajnos Őket a maiak még csak nem is olvassák.

2012. május 8. 13:15
ufff de unalmas!!!! es a zene! borzaszto. Ennel meg a josok is jobbak

2012. április 9. 00:24
Ezzel a problémával én is sokszor találkozok, a film háttérzenéje üvölt, lehalkítom a hangfalakat és nem értem a beszédet mert már annyira halk.

Összes hozzászólás