Csak egy meló

Bakancslistához adom
The Hunter's Prayer
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-spanyol-német akcióthriller, 91 perc, 2017

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

Lucas (Sam Worthington), a magányos farkas profi bérgyilkos. Újabb célpontja a fiatal, gyönyörű Ella (Odeya Rush). A férfi elől nincs menekvés, ám most mégis minden másképp történik. Lucas és Ella együtt lép le, s mivel a megbízó örökre el akarja hallgattatni Ellát, megindul a hajsza egész Európán át, most már mindkettőjük után. A túlélésre csak egy reményük marad: meg kell találniuk Ella családjának gyilkosait.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
seberla 2021 máj. 01. - 14:59:53
"Persze minden Svájcnak és Franciaországnak van beállitva." Röhög a vakbelem! Állíthatják ahogy akarják ezt a szemétdombot, SOHA!! a közelükbe sem érünk!
Szlacza 2020 jún. 25. - 09:32:18
A filmbeli érdekesség, úgy tűnik másnak nem tűnt fel: az autós üldözéseket Fehérváron vették fel, de egy pillanatra feltűnik a parlament is autóvezetés közben a budai oldalról vagy a Nyugati pályaudvar. Persze minden Svájcnak és Franciaországnak van beállitva.
4/10
ko.ga 2020 ápr. 30. - 23:05:57 4/10
Ejnye Sam Worthington, az Avatar és a Terminator után bevállalni ezt a filmet... tényleg ennyire kellett a pénz?? Kár volt érte, ez bizony vacak lett!
6/10
Camu 2020 ápr. 27. - 17:24:10 6/10
Egyszer nézhető, de semmit nem lehet kiemelni, mint pozitívumot. A forgatókönyv ötlettelen, a színészi játék erőtlen. 6 pont.
7/10
Nótárius 2020 ápr. 23. - 12:17:30 7/10 Előzmény Ferenc Geisz
Azon a "kópián", amit én láttam, semmi nem utalt arra, hogy Ella és Lucas bárkit is bíróság elé remélt/szándékozott volna állítani. ;)
Sokkal inkább ...

rákénytelenedtek lelövöldözgetni
a rájuk küldött bérgyilkosokat és azok felbérlőjét.


Egyébként a kisebb-nagyobb hibáival és a műfajától nem idegen némely sablonjaival együtt is, ez egy akciókban bővelkedő, sajátságos hangulatúan egész jó film; Sam Worthington emberi esendőségűen karakteres alakításával.

Természetesen nincs azzal sem semmi gond, hogy számos budapesti forgatási helyszínt is fel lehetett ismerni a filmben, de az még ehhez az engedékenységhez képest is mosolygtató volt, hogy a történet és feliratozás szerint is Svájcban játszódó autózgatás közben, Magyarország még sziluettként is ikonikus, világszerte tán legismertebb épületét az Országházat láthattuk a Duna túlpartján.
6/10
Péterrrrrr 2020 ápr. 23. - 00:08:59 6/10
Gyűlölöm, amikor ennyire tökéletlen egy film. Amikor buta benne a szereplő. Ha rohanni kéne, akkor kocog. Ha nyugton kéne maradni, akkor rohan. Stb. Szörnyű! A lány szörnyű. A bérgyilkos miatt nézem tovább, mert ő meg jó.
8/10
olahmiki1959 2020 jan. 14. - 06:34:46 8/10
Nagyon jó film, és nem csak az akciójelenetek miatt, amik nagyon látványosak.
A főszereplő, Sam Worthington kitűnő színész - nem csak egy szokványos akcióhős -, alakításával egészen emberi figurát alkotott az általában sablonos, bérgyilkos karakterből. A szinkron is tökéletesen illett hozzá.
Tetszett, akár többször is meg tudnám nézni...:)

5/10
Guatrau 2020 jan. 14. - 02:07:02 5/10
Pörgős akciófilm, tele klisékkel, alacsony költségvetésből. Ez látszott például abból, hogy 18 évnél fiatalabb autó egy Volvón kívül, nem nagyon tűnik fel a filmben.
Főhősünk motivációja elég zavaros, de egyértelmű, viszont unalmas. A többi színész egyszerűen semmilyen.
A megvalósítás erősen b kategória.


Lop egy autót, át autózik az országon, a felállított ellenőrző ponton simán átengedik a lopott autóval, amit senki nem keres...
Benne vannak a hírekben, mindenki őket keresi, de a vasútállomáson, egy rendőri igazoltatás során, egy hamis igazolványt lobogtatva elsétálnak.
Csaj rá fogja a fegyvert, meg akarja ölni, de megvárja, amíg Lucas felkel, felemeli a kezét, benne a fegyverével, a csaj lő, Lucas legugol a golyó elől és lelövi a csajt... WTF?
A végén kinyírja a főbosst és az embereit, a boss kastélyában, ahol mellesleg Anglia összes embere, aki számít, ott van egy rendezvény keretein belül. Majd miután végzett, szépen beteszi egy mentőbe a csajt, és kisétál, miközben száz rendőr van körülötte. Még csak meg sem kérdezték, hogy te ugyan ki vagy? Simán elhagyta a helyszínt. Egy bérgyilkos. Vattafakk?Csak azért 5 pont, mert volt hangulatom egy kis akcióra.
7/10
Dörflinger 2020 jan. 14. - 01:04:45 7/10
Végig lekötötte a figyelmem, de nem rágtam le a 10 körmöm az izgalomtól. Egyszer érdemes megnézni. 10/7
10/10
851205 2019 jún. 19. - 19:44:12 10/10
Szerintem nagyon jó film, sokkal több, mint amit vártam tőle.
Egy nyitott kérdés maradt, Ella megkapta-e a svájci bankszámláján elhelyezett, apja által sikkasztott 25 millió dollár narkópénzt?
Ferenc Geisz 2019 máj. 19. - 13:48:42
Lucas magányos bérgyilkos, vérbeli profi. A férfit felbérelik, hogy öljön meg egy Ella nevű fiatal nőt. A döntő pillanatban azonban Lucas képtelen meghúzni a ravaszt. A terv így meghiúsul, és Lucasnak menekülnie kell. Kényszerű szövetségben Ellával együtt próbálnak lelépni az üldözőik elől. Gyilkos macska-egér játék veszi kezdetét, a könyörtelen hajsza Európa-szerte zajlik. Lucasék egyetlen reménye a túlélésre, hogy megtalálják, és bíróság elé állítják a lány családjának gyilkosait.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu