Csak téged látlak

Bakancslistához adom
All I See Is You
thaiföldi-amerikai filmdráma, 105 perc, 2016

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

Amióta gyermekkorában megvakult, Gina mindig másokra van utalva. Ennek ellenére igyekezett teljes életet élni, boldog házasságban él Jamesszel. A férfi az ő szeme, és a függőség csak megszilárdította szenvedélyes kapcsolatukat. Gina előtt váratlan lehetőség nyílik egy szaruhártya-transzplantációra, melynek révén visszanyerheti látását. A műtétet követően azonban az élete megváltozik, ahogy korábban nem látott zavaró részleteket kezd felfedezni magáról, a házasságáról, az életükről.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tortura 2020 szept. 26. - 15:40:21 Előzmény Katalin93
Bocs, de hol olvastál negatív véleményeket a filmről? Mert hogy nem ezen az oldalon, az tuti. Itt egyet se láttam.
9/10
Katalin93 2020 szept. 20. - 20:53:39 9/10
Nekem nagyon tetszett a film. Féltem megnézni a sok negatív vélemény ellenére, de nem bántam meg. Érdekes, hogy két ember kapcsolata hogy meg tud változni és mire képes az ember a saját érdekében.
8/10
Dolly17 2020 jún. 14. - 21:40:24 8/10
Elég kevés pontot kapott ez a film. Sokan lassúnak és unalmasnak találták velem ellentétben. Nekem tetszett, van mondanivalója, két ember különös kapcsolatát mutatja be. A film zenéje, képi világa és a színészek is jók. Szerintem érdemes megnézni.
seberla 2019 nov. 01. - 15:00:38 Előzmény dandelion83
"...vannak olyan emberek, akik attól érzik magukat jól, ha más emberek tőlük függenek. " ők vannak többségben!! Úrhatnám szemetek!
8/10
Nótárius 2019 márc. 05. - 14:25:11 8/10
Hátha másnak is sokat jelent; számomra borzongatón idézi a filmet ez a legvégén, a legmegindítóbb jelenet alatt elhangzó "egyszerű kis" dal:

https://www.youtube.com/watch?v=LZE05FF8xz8

Underneath the sky, just you and I. We count the stars as clouds pass by. Hold each other close all through the night. As time goes by, just you and I.. You can see the love that's in my heart When you look deep into my eyes. Say goodbye, for tonight In your dreams, little darling, we will be alright Forever in my heart In our dreams, little darling, we will never part Forever in my heart In our dreams, little darling, we will never part ...
8/10
Nótárius 2019 márc. 05. - 00:55:27 8/10
Rendkívül különleges és hiteles érzékletességű a látásában (a film előrehaladtával változóan) akadályozott nő szemén keresztül láttatott világ és az ő szubjektív érzületeinek impresszív képi megjelenítése is! Szerintem már csak ezen a páratlan vizuális igényessége okán is érdemes megnézni, e több más szempontból is figyelemre méltóan jó filmet. Bár annak, aki ezt a látvány-kavalkádot nem tudja mihez kötni a saját múltjában, tapasztalaiban; annak épp ez nehezebben befogadható lehet, esetleg vontatott zavarosságúnak tűnhet.
9/10
h3tibor 2019 márc. 04. - 21:56:50 9/10
Nem csak a zene, hanem a képi világa miatt is érdekes. Szerintem egyben van a film.
6/10
King Diamond 2018 szept. 23. - 23:17:02 6/10
KIS SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Én inkább azt mondanám a filmre, hogy rendkívül lassú folyású, egy szép/megható befejezéssel tarkítva. Már sokszor említettem, hogy szeretem a lassú folyású filmeket is, ám amikor ez már unalmassá teszi azt, azt nem szeretem. Ezt unalmasnak ugyan még nem éreztem, viszont egyetértek abban, hogy több helyen is túl lassú volt, mint ahogy az előttem szóló is említette. Pedig ebből a történetből egy kicsit pörgősebb filmet is lehetett volna csinálni, mert az elég jó/érdekes/nem tucat. A színészek is, Blake Lively itt is gyönyörű, Jason Clarke is remekül hozza a férj szerepét. Ahogy halad előre a történet, egyre inkább érezzük, hogy egyre több minden nincs rendben ezzel a házassággal, és várjuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből. Viszont nekem az utolsó 10 perc nagyon tetszett. A végén, ahogy Blake Lively, végig a férjét nézve elénekli a dalt, az a rész megható és nagyon szép (és egész jó hangja is van). Főleg, aki még érti is, hogy mit énekel. Nem véletlen, hogy az a film angol címe, ami. Emiatt a szép és megható/drámai végkifejlet miatt minimum +1 pontot kap az egyébként sajnos átlagos, egyszer nézhető film.
6/10
7/10
dandelion83 2018 aug. 29. - 08:46:29 7/10
Érdekes film, az alapötlet jó, kicsit kidolgozatlan maradt nekem, több lehetőség volt benne, mint amit felhasználtak az alkotók. Lassú film, sokszor indokolatlanul is lassú.

Spoiler!
Érdekes látni, hogyan változik meg az ember személyisége, ha már nem lesz ráutalva más emberekre. Emellett pedig vannak olyan emberek, akik attól érzik magukat jól, ha más emberek tőlük függenek.
5/10
pihes 2018 aug. 06. - 14:43:50 5/10
90 perc után, elnyomott az álmosság egy pillanatra ettől a monoton filmtől. Semmiben nem jelentett nagy kiugrást. De a lényeg átjött.

5/10
csvkata 2018 aug. 04. - 21:40:52
Amióta gyermekkorában megvakult, Gina mindig másokra van utalva. Ennek ellenére igyekezett teljes életet élni, boldog házasságban él Jamesszel. A férfi az ő szeme, és a függőség csak megszilárdította szenvedélyes kapcsolatukat. Gina előtt váratlan lehetőség nyílik egy szaruhártya-transzplantációra, melynek révén visszanyerheti látását. A műtétet követően azonban az élete megváltozik, ahogy korábban nem látott zavaró részleteket kezd felfedezni magáról, a házasságáról, az életükről.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu