Csakis a te kedvedért

Bakancslistához adom
Aus lauter Liebe zu Dir
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjáték, 88 perc, 2002

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Juliane divattervező, és abszolút profi. A szervezettség, a hajtás és a protokoll az élete. Egy napon megismerkedik egy férfival, aki képkeretező, és aki fütyül minden normára, s minden olyan szabályra, ami Juliane számára fontos. Futó kis kaland után menekülnek is egymástól. Ám hamarosan nyugtalanul észlelik, hogy mélyebb a dolog, mint hitték.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
direne 2007 dec. 04. - 08:54:04 10/10
Nagyon aranyos film...könnyed, kedves...telitalálat volt a két fõszereplõ is.Egészen megfeledkeztem a majd' 39 fokos lázamról, míg néztem... :-)))
10/10
mdavid83 2007 dec. 04. - 02:06:50 10/10
A filmet most láttam elõször, és nagyon tetszett. Aki szeretne végigizgulni egy romantikus filmet, annak bátran ajánlom. Persze, sejtheti az ember a végét, mert happy end általában, de odáig el kell jutni. Betekintést nyerünk az újgazdagok világába is, bár a rendezõ meghagyja nekünk a döntést, nem tukmálja ránk senki a véleményét. El tudjuk dönteni, mi a fontosabb a mai világban, és egy nagyon is korszerû probléma áll a film középpontjában. Nem szeretném lelõni a poént, sem részletezni a filmet. A magam részérõl pl. utálom, ha egy filmet elmesélnek, pláne akkor, ha még nem láttam... Ha meg már láttam, akkor minek? :) Mindenképp ajánlom ezt a filmet olyanoknak, akik:
- döntéshelyzetben állnak párkapcsolat ügyben (két férfi vagy két nõ között vacillálnak);
- a karrierjük egyengetése és a boldogság keresése közben teljesen felõrlõdnek;
- pusztán a párjukkal szeretnének egy filmnézõs, összebújós estét.