Film

Család-barát

magazinműsor

Értékelés:

117 szavazatból
Szerinted?

  A Család-barát című műsor hozzánőtt a családok mindennapjaihoz. A közmédia műsorkészítői azt szeretnék, ha minél több otthonba eljutna a magazin, ezért a program kedvelői ezentúl az M1 csatornáján kísérhetik figyelemmel a hét minden napján. Akik délelőtt nincsenek otthon, azok se bánkódjanak, délután a Duna Word 16.30-kor megismétli az adásokat. Így, a tengeren túl élő magyarság is láthatja a családokat érintő fontosabb kérdésekkel foglalkozó műsort. A produkció maximálisan a nézők igényeihez igazodik. A szerkesztők olyan délelőtti magazint készítenek, amelyben mindenki megtalálja a számára hasznos információt, egyben mankót jelenthet sok család számára a nehezebb élethelyzetekben.

  Az ebédhez készülődő kismamákat, nyugdíjasokat, nagyszülőket-szülőket szólítja meg hétköznap a Család-barát című műsor. A magazin a megszokott formában, de színesebb műsorfolyammal és tartalommal várja nézőit közel két órában.

  Egyéb epizódok:

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. január 22. 08:36
  Kíváncsi vagyok, hogy a Port.hu és a teletext mikor \"veszi észre\", hogy nem a Család-barát c. magazinműsor megy, hanem a nemzeti gyász miatt a Pacsirta c. filmet vetítik.
  Mondjuk azt nem értem, hogy a Pacsirta miért illik jobban a nemzeti gyászhoz? Azért a Család-barát nem egy kabaré-műsor.

  2017. január 7. 19:04
  Galambos Erzsinek:

  A mai Család barát - ban elmondott szépséges, őszinte, szívből jött mondatai indítottak írásra. Szeretettel üdvözlöm és kívánok minden Jót! :)
  2016. november 28. 18:26
  7:20, hétfő (november 28.) Duna World
  Gondolatmonológok - Megjelent Szilágyi Tibor önéletrajzi kötete ..

  http://szinhaz.hu/2011/11/29/gondolatmonologok_megjelent_szilagyi_tibor_oneletrajzi_kotete

  Összes hozzászólás