Család-barát

Bakancslistához adom
magazinműsor, 90 perc

Értékelés:

118 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Új évadához érkezett műsorunk! Új rovatokkal jelentkezünk, középpontba helyezve az egészséget, de a már jól ismert rovatainkat és a nézőink által kedvelt tematikus adásainkat is folytatjuk. A Facebookon is újdonságokkal jelentkezünk a velünk tartó nézőinknek, hiszen már az évad első adásától még több érdekességet láthatnak: élő bejelentkezésekkel, receptfotókkal, sztárvendégeink dalaival és a nap érdekes beszélgetéseivel várjuk Önöket! Sztárvendégeinknek az élő bejelentkezések alkalmával is tehetnek fel kérdéséket, akik igyekeznek mindenre választ adni. Az új évadban is kérdezhetnek szakértőinktől a megszokott módon élő adásaink alatt. Tartsanak velünk ebben az évadban is, a képernyők előtt és a Facebookon! Ne feledjék! A Család-baráttal ezentúl is lehet játszani! Műsorvezetőink: Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, Somogyi Dia és Csalami Csaba valamint Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd. Ha tehetik, tartsanak velünk hétfőtől szombatig.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
CARMIN39 jan. 13. 16:25:44 1/10
CSALÁD-BARÁT 2020 január 11 14 óra 10 perc
a műsorvezető majd ezt követően a meghívott mutogató-hölgy vendége következetesen valami „purmim”-ről csevegett - ami így kiejtve egy értelmetlen jelentés nélküli szóképzödmény A „pur” francia szó Jelentése „tiszta” Kiejtése „pűr” A MIME PUR (ejtsd mim pűr=tiszta utánzás) az 1900-as évek elején Étienne Decroux és Jean-Louis Barrault munkássága által alkotott mozdulat-rendszer amely az emberi testet-végtagokat-nyakat-fejet (mimikát nem!) eszköszként használja a művészi kifejezésre ábrázolásra A MIME PUR volt Jean-Louis Barrault és később Marcel Marceau tevékenységeinek legerősebb pillére
A pantomimművészet Magyarországon újra a béka segge alatt tartózkodik Felesleges ilyen „purmim”-es hozzánemértéssel bevinni a gazba mert megtörténhet van valaki aki ért hozzá
Üdvözlettel KÁRPÁTHY ZOLTÁN Magyarország első professzionális pantomimművésze
anonemde 2019 dec. 31. - 15:59:39
Ki volt az a szerencsétlen senki, aki így kezde az újévi jókívánságokat szilveszterkor: 'Felcsúttól Budapestig'...?
10/10
bosszantosz 2019 dec. 18. - 13:16:51 10/10
Nagyon nem tetszenek az egyik műsorvezető hozzászólásai! Csalami Csaba=Ostoba Barom! Rendkívül bután reagál több témára és hangosan beleröhög a műsorba! Tájékozatlan az alapvető ismeretekben. Vele nem lehet élő adást csinálni! Nem vették észre a szerkesztők?
Gulyás Katalin 2019 dec. 08. - 20:32:13
Sok hasznos,értékes dolog elhangzik ebben a műsorban. Annyi kritikát akarok mondani,amennyit nem bírok visszafogni: A stúdió már most,december elején úgy fel van cicomázva,mint a karácsony csúcspontján. Szöges ellentétben van ez az Advent-Úrjövet lelkiségével. Az egyházi liturgiák,vagy a népi kultúra sem cicomázott ennyit az Advent idején. Ez is egyfajta bőjti időszak- tehát nem a giccses díszítésekről és zenékről szól. Csak a mai kicsi gyerekeket sajnálom,hogy többnyire így fogalmuk sincs sem az Adventről,sem a valódi Karácsonyról.
napraforgó 2019 okt. 14. - 11:58:35
Valaki mondja meg Freddynek, hogy a lábait tartsa rendesen. Főleg a jobb lábfejét szereti beforditani maga alá, de ez a képernnyőn nem mutat jól. Esetleg beszéljen az operatőrrel, hogy nem mutassa a lábikóját.
Rátonyi Kriszta kicsit ügyesebb, neki van már rutinja a Noé barátaiból.
Sweet-But-Psycho 2019 szept. 19. - 11:23:12
Félelmetes volt, ahogy Somogyi Dia élő adásban rácsodálkozik arra, hogy a mangalica nem fiatal sertést jelent. Még szerencse, hogy nem arra kérdezett rá, hogy lehet, hogy a mangalicának hím egyedei is vannak, annak ellenére, hogy Ica. Édes Istenem!
lacuspapa 2019 szept. 03. - 15:17:06
A csokoládé manufaktúra az önök műsorában Szigethalom település néven lett bemutatva. A manufaktúra nem ott hanem Szigetszentmiklós településen van. /Jó lenne odafigyelni/
napraforgó 2018 ápr. 19. - 10:37:30
Nagyon tetszett a Szabó Gyuri bácsi kösöntése.Sokszor vannak érdeke blokko.
De a mai énekes nyavajgása megnyitó sehogyse tetszett....
napraforgó 2017 jan. 22. - 08:36:08
Kíváncsi vagyok, hogy a Port.hu és a teletext mikor \"veszi észre\", hogy nem a Család-barát c. magazinmûsor megy, hanem a nemzeti gyász miatt a Pacsirta c. filmet vetítik.
Mondjuk azt nem értem, hogy a Pacsirta miért illik jobban a nemzeti gyászhoz? Azért a Család-barát nem egy kabaré-mûsor.
10/10
ataki 2017 jan. 07. - 19:04:49 10/10
Galambos Erzsinek:

A mai Család barát - ban elmondott szépséges, õszinte, szívbõl jött mondatai indítottak írásra. Szeretettel üdvözlöm és kívánok minden Jót! :)10/10
ataki 2016 nov. 28. - 18:26:50 10/10
7:20, hétfõ (november 28.) Duna World
Gondolatmonológok - Megjelent Szilágyi Tibor önéletrajzi kötete ..

http://szinhaz.hu/2011/11/29/gondolatmonologok_megjelent_szilagyi_tibor_oneletrajzi_kotete
kornyezet 2016 ápr. 25. - 11:49:37
A talpmasszázzsal kapcsolatosan: A nõ a saját talpán mutatta be, de nem ajánlatos saját magunkon csinálni, mert ahhoz a test ki kell nyújtozzon, vérkeringés stb. szem elõtt kell tartani.
kornyezet 2016 ápr. 20. - 06:47:01
A mai részbõl: "Talpunk titkai – reflexológiával óvjuk egészségünket"
Épp a tegnap voltam reflexológián.(masszázson)
Érsekvári 2016 febr. 04. - 12:56:12
Ha idõm engedi nézem a mûsort , jónak tartom . Színes könnyed , ugyanakkor sok hasznos téma és tanács minden területrõl hangzik el benne . Amikor Kurucz Éva a mûsorvezetõ az a észrevétel , hogy borzasztóan hadar , gyorsan beszél sokszor alig érteni amit mond . Fél , hogy kifut a mûsoridõbõl vagy mi ennek az oka ? Kicsit lassítania kéne , jó lenne figyelmeztetni rá .
10/10
taki 2016 febr. 04. - 10:50:04 10/10
Minden Jót a továbbiakban!
-csengõzoli-- 2016 jan. 16. - 11:15:08
Dióssy Klára vénkisasszonynak öltözve negédeskedik, miközben tökkelütött võlegénye (Gaskó Balázs) pattog mellette.
Novodomszky Éva rohadtul unja. Megjegyzem én is.
marie1 2015 júl. 08. - 09:49:56 Előzmény DUNAWÖLD
Jesszusom, nehogy Elizabeth Taylorhoz hasonlítsa ezt a nõt! :-) Õ egy tehetséges díva volt - noha a magánélete valóban mutat hasonlóságokat. Azt elismerem, hogy epeömlést kaptam, és itt lehet ömleni, ha már személyesen nem tehetem meg.
DUNAWÖLD 2015 jún. 29. - 03:20:46 Előzmény marie1
Epeömlést kapott,ez túl sok volt, Marie, arc és név nélkül, ön is csak bulvárt jelent, alacsony szinten.

G.B. is ember, és úgy rontja el az életét, ahogy sikerül neki.

Olvassa el Elizabeth Taylor önéletrajzát, ha nemcsak a bulvár érdekli.
marie1 2015 jún. 06. - 08:23:58
A hozzászólásom igazából nem a Család-barát koncepcióját méltatja, de a mostani vendégtõl kiütést kaptam. Évekig arról szólt a bulvár, hogy Gregor Bernadett hány pasit fogyasztott el, ezek közül ki került diliházba, és ki nem. Egy kifejezetten nyughatatlan, kibírhatatlan nõ, aki érzelmileg teljesen labilis. Sajnos volt szerencsém hozzá színházban és filmen is- tragikusan tehetségtelen. Hol a melleit töltette fel, hogy vetkõzött, kb. ezekkel került a címlapra anno, na jó, néha azzal, hogy most éppen terhes, vagy nem. Máig nem tudom, végül hány férje volt, ven-e éppen, van-e gyereke. Ezek után, miután így lejáratta magát, nem is értem, hogy miért nem húzza meg magát... és hogy kerül a család -brát mûsorba, miközben életvitele nem éppen családbarát. Ebben a mûsorban is fõképpen a szépsége volt a téma, ó jaj! Pedig öregszik õ is, vastagon festi magát, a haját is erõsen. Meghívtak néhány pasi vendéget is, akik szintén csak ezt taglalták. Néha ugyan hozzátéve olyan közhelyeket, hogy "kivételesen értékes, nagyon profi színésznõ". Nem lehetne egy mûsor rólam is, ahol csontig....? Mert a semmiért az nekem is jól jönne. Ja, azt hiszem, én keveset zûröztem ehhez... Ráadásul az egyik meghívott vendég fickónak úgy szorongatta a kezét Bernike (ez az elhíresült bulvár neve), mint egy kislány, mint egy fülig szerelmes....csak az a baj, hogy az elõélete után ez finoman szólva is hiteltelen és nevetséges. Miért nem hívták meg azokat, akiket tönkretett, akiknek játszott az érzelmeivel. Most éppen énekel szegény, hát nem az apja hangját örökölte. Sem egy mosoly, sem egy mimika. Õrülten tehetségtelen szegény. Nem mondom, mutatós darab, de a sarki közértben a drága Jucika pénztárosnõ pont ilyen szép, ettõl még nem kell sztárolni....Sajnos azért nem írta,m a mûvészetérõl, mert az nincs neki.
Strausz János 2015 máj. 18. - 14:37:49 Előzmény Kuttyánszki
a múlt hét szombati adást konkrétan tudom, hogy csütörtökön vették fel.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu