Film

Csapdában /Trapped/

magyarul beszélő, amerikai-német thriller, 106 perc, 2002 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

71 szavazatból
Szerinted?

  A tehetős Jennings házaspár gyermekét váltságdíj reményében elrabolja Cheryl és Joe, a dörzsölt zsaroló páros. Ám a terv, ami úgy tűnt, tökéletes, csődöt mond: a dolgok nem egészen aszerint alakulnak. Sőt, ennél rosszabb már nem is lehetne. Az elrabolt kislányról kiderül, hogy asztmás, Jenningsék pedig sokkal többet megtudnak a gyermekrablókról, mint Cheryl és Joe szeretné.

  Forgalmazó: SPI

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Karen Jennings
  Cheryl Hickey
  William Jennings
  Joe Hickey
  Abigail Jennings
  Dr. Stein

  Vélemény:


  2016. április 24. 12:07
  A "szokásos" lakásban túszejtős film, amikor sose tudod éppen ki van fölényben. Egycsomószor vége lehetett volna a filmnek, de szivatják egymást rabló és túsz. Harrison Ford is játszott már ilyenben, de sorolhatnám.

  2014. június 28. 17:30
  Nagyon izgalmas volt, a kiscsaj is nagyon jól játszott, amikor meg Charlize Theron a feneke vágásába rejtette a szikét, akkor teljesen elérzékenyültem a pillanat nagyszerűségétől...:)))

  2013. december 6. 17:24
  Biztos hogy ugyanazokat a szinészeket nézted akiket mi?Ezek nem középszerűek hanem a legjobbak közül valók.És nem csak szerintem.

  Összes hozzászólás