Csendestársam

Bakancslistához adom
My Silent Partner
kanadai akcióthriller, 120 perc, 2006

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A San Francisco-i zsaru, Phyllis Webber ádáz küzdelmet folytat volt férjével a gyermekük feletti gyámság ügyében. Egy maffiafőnök közbelép és felajánlja ügyvédei szolgálatát bizonyos belső információkért cserébe. Amikor Webber beleegyezik az ügyletbe, hamarosan rájön, hogy a maffiózó igényei nagy veszélybe kezdik sodorni társát és fiát. Vajon sikerül neki megvédeni őket és ugyanakkor távol tartani a maffiát?

Stáblista:

Szereplők

Phyllis Webber
Steven Weber
Billy Sullivan
Jeffrey Wong
Sean Webber

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
borosüveg 2009 okt. 17. - 17:47:44 2/10
Teljes mértékben egyetértek az elõttem szólóval. Egyszerûen minõsíthetetlen, nem csak ennek, hanem nagyon sok filmnek a szinkronja, amit ez a csatorna vetít. Ennyire talán nem kellene spórolni. Megfigyeltem, hogy az összes film amit, a kassai stúdióban szinkronizáltak egyszerûen nézhetetlen. Ha az utcáról szednének össze amatõröket, az is élvezhetõbb lenne, Azonnal csatornát váltok, ha meghallom a taknyos hangú öreget, vagy az éles hangú "hé havert", vagy a 15-tõl 100 éves korú nõket szinronizáló egyetlen nõi hangot. Olyan is volt már, hogy ugyanabban a filmben több szerepet is u.az az ember szinkronizált. Sajnos a tendencia azt mutatja hogy egyre több filmnek ilyen ócska a szinkronja ezen a csatornán, hát ha normális szinkronszínészekre nincs pénzük, akkor egyre több nézõt veszítenek az biztos, köztük a mi családunkat is. A profit a lényeg
1/10
Krémer Adolf 2009 okt. 17. - 14:53:30 1/10
Ennél katasztrofálisabb szinkront még életemben nem hallottam.GYALÁZATOS és akkor még finom voltam. Egyszerûen nézhetetlenné teszi a filmet!!! SZÉGYEN!!!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu