Csillagkutyák

Bakancslistához adom
Belka i Strelka. Zvezdnye sobaki / Space dogs
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető orosz rajzfilm, 85 perc, 2010

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol igazi űrhajós, azaz űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
TVfunDVD-mozi!!! 2013 márc. 24. - 17:53:01 10/10
Fantasztikus ez a mese!XD Õszintén szólva nem számítottam ilyen jól megcsinált produkcióra... Elõször úgy fedeztem fel a Csillagkutyákat, hogy épp megláttam belõle egy icipici részletet, csak 2-3 másodpercnyit, de a címét és a tartalmát megnéztem, a címet felírtam,gondoltam, majd fogják még lejátszani!.. Ma meg ismét adták, és én pont azon a csatornán voltam, ahol adták. Nem is tudtam róla, hogy leadják, teljesen véletlen volt az egész! Mindenesetre örülök neki, hogy így alakult, nagyon boldoggá tett ez a mese.:) Természetesen 10/10!:D
A Csillagkutyák 2 ajánlója, pontosabban szólva az elõzetese nem nagyon tetszett, legalábbis nem értettem igazán a lényegét! De remélem, hogy nem fogják elszúrni a 2. részt, és 100 %-ig úgy folytatja a sztorit, ahogy az abba lett hagyva!...(Mármint a film!!!)
10/10
Sanyi235 2012 dec. 08. - 19:34:52 10/10
Na az elõbb kissé hamar elküldtem. Ami még tetszett benne: valóságalapokkal rendelkezõ mese,ugyanis Belka és Sztrelka tényleg kóbor kutyák voltak,tényleg jártak a világûrben,ráadásul tényleg patkányok társaságában,és tényleg õk voltak az elsõ élõlények,akik túlélték a visszatérést. Szóval azt mondom,hogy megérte megnézni. Nem gondoltam volna,hogy egyszer leírom,de dicséretet érdemel az M2,amiért behozták a filmet! 10/10
Oroszországban már készítik a második részt,remélem azt is behozzák szinkronosan. Ott már a Holdon császkál a két kutya,tehát az már nagyon mese lesz valóságalap nélkül,de az elõzetese ígéretesnek tûnik.A második rész is 3D-s lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=u2SnxEwDWgM
10/10
Sanyi235 2012 dec. 08. - 19:14:14 10/10
Igazából már nem vagyok mesenézõs korban,de azért néha megszoktam egyet-egyet nézni.A flúgos futam sorozatot pedig például máig bármikor szívesen nézem. A mai mesékrõl annyit,hogy legutoljára a shreket voltam kénytelen megnézni. Nem voltam tõle elájulva. Valahogy a mai mesék nem hozzák azt amit a régebbi klasszikusok,kivéve a Csillagkutyákat. Ez a 2010-es orosz mese jobban tetszett mint az amerikaiak. Végig érdekes volt,a szinkronnal sem volt baj. Mondjuk annyit hozzá kell tenni,hogy ez a mese az elsõ orosz 3d formátumú rajzfilm,tehát moziban jobban nézett volna ki.
zs9302 2012 dec. 08. - 18:28:57
Nem rosszabb a hasonló kategóriájú amerikai társainál. Érdekes volt látni benne az orosz feliratokat.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu