Csillagösvény 2 - Tovább a szeretet útján

Bakancslistához adom
magyar dokumentumfilm, 101 perc, 2006

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A Csillagösvény c. film a Böjte Csaba ferences szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítvány történetét és tevékenységét meséli el. Azt a gyermekmentő munkát, amely több száz árva vagy családból kihullt erdélyi gyermeknek adott otthont, iskolát és hitet. A film szereplői, Csaba testvér és önzetlen munkatársai segítenek visszatalálni a nézőnek arra az Égi Ösvényre, amelyről az elmúlt sötét évtizedek letérítették a magyarságot és amelynek végállomása Isten országa, a szeretet. A film bemutatja az Alapítvány elmúlt években kiszélesedő, új távlatokat nyitó, rendkívül gazdag tevékenységét, mely a támogatóknak köszönhetően számos új intézményben, még több mosolygó gyermekarcban és a jövőbe vetett hitben mutatkozik meg. A film szereplőinek gondolataiból, szavaiból és tetteiből minden, a magyar nemzetért aggódó honfitársunk szíve feltöltekezhet reménnyel és elszántsággal. A Csillagösvény folytatódik. A második rész a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elmúlt években kiszélesedő, új távlatokat nyitó, rendkívül gazdag tevékenységét mutatja be, amely a támogatóknak köszönhetően számos új intézményben, még több mosolygó gyermekarcban mutatkozik meg.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
agregator 2009 máj. 30. - 21:57:50 10/10
Nagyon szép és lelkesítõ ez a film. Böjte Csaba nagyszerû ember! Amit létrehozott, az rendkívül emberséges és fontos a magyarság megmaradása szempontjából. Sokat lehet tanulni tõle, remélem minél többen fogjuk támogatni, hogy sok gyermekotthon létesülhessen még.
kenee 2009 máj. 30. - 14:27:49
ez nem nem lehet rossz, ez egyenesen jó:) végre valami normális adás:) Nézzétek, mert ez megéri a sok ostobasággal ellentétben! Én az elsõ részét láttam, szuper volt!
kisbogáncs 2009 máj. 30. - 13:33:39
Hm, ez nem lehet rossz..