Csináljuk a Fesztivált!

Bakancslistához adom
magyar zenei sorozat, 2010

Értékelés:

258 szavazatból
Szerinted?

A Csináljuk a fesztivált! a közmédia zenés show-műsora, melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekig.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
marika50 ápr. 14. 21:45:59
Rokusfalvy Lilinek nincsen tükör az otthonában? Anyuka, férj nem ad jó tanácsot neki?Rossz, virgács lábait nadrágba vagy maxiba kellene bujtatni!!! Bocsánat, ez sokunk véleménye!!!
Joan Fontaine márc. 04. 19:11:58
Bocsánat, a csúnyát visszavonom, később vettem észre, hogy vak szegény. Bocs.
Joan Fontaine márc. 04. 19:07:46
Nem tudtam, hova tegyem be ezt a dalt, de ennek a műsornak a keretében hangzott el.

https://www.youtube.com/watch?v=JzvaF-_KkjY

Érdekes volt hallani ezt a dalt hallani már valaki mástól is, mint az eredeti előadótól.
Magát a műsort nem néztem, mert a műfajt-tehetségkutató show-nem tartom túl sokra, valahogy elsekélyesedett itt Magyarországon ez.

Az összhatás vegyes volt bennem. Adott egy dal, gyönyörű mondanivalóval, és mélyen a lélekre komponált, gyönyörű zenével. Adott egy elég csúnya kislány, gyönyörű ruhában, fantasztikus hanggal.
És más az egész, teljesen más, mint a régi volt. De jó ez is, és jó volt a régi is. Vagy talán maga a dal olyan, amit nem szabad elrontani.
evabloch febr. 24. 21:38:24
Vajon miért kellett a műsorvezetőket bohócnak öltöztetni?... És sokszor még a zsűritagokat is?
omama2 febr. 06. 08:22:27
ki ez a Nagy Bogi ? azonkívül, hogy itt afektál???
omama2 febr. 05. 18:56:08
Balázs Andi sikogatása megőrjitett. Sok volt a nő!
Állatbarát febr. 04. 21:32:28
Korda György nem helyettesíthető. Halvány volt a Lady N
jesolo febr. 04. 07:56:56
Amúgy még ki az a Fodor Imre is? Nyafka Bogikáról meg szó se essék.
8/10
Lámai Dala jan. 29. 11:47:11 8/10
NagyBogi 20 évesen biztosan nagy tapasztalattal bír, csak azt nem tom, hogy miben.
BA nekem sok minden téren, még a Moszkván is.
A többi zsűritaggal semmi problémám, sőt FekePált óriási figurának tartom.
Egyébként összességében teljesen nézhető.
Nálam sieben komma fünf.
kriptonyt jan. 07. 09:31:57 Előzmény meggymálna
Talán azért nem ismétlik, mert a médiaklikken és a sorozatbaráton is vissza lehet nézni. De abban igaza van, hogy sok vacak filmet meg az unalomig ismételnek.
meggymálna jan. 07. 00:27:45
Miért nem ismétlik meg a műsort???
Nem mindenki látja szombat este különböző okok miatt...
Sokan megnéznénk az ismétlést....
Sok gyenge műsort ismetelnek többször is.
A csináljuk a fesztivált bezzeg egyszer sem ismetlik meg sajnos....
Miért nem ismetlik??????
Felháborító
Pünkösdi Kató jan. 02. 19:01:14
Fantasztikus volt a karácsonyi adás, nagyon szép műsor volt, szebbnél szebb dalokkal, népszerű előadókkal.
5/10
blaha60 2022 dec. 31. - 21:56:07 5/10
Miért nem szóltak,hogy nem Szikora,hanem Fenyő énekelte !!!
Rainwalker 2022 dec. 25. - 18:59:24
Valamit nagyon elkeversz! Az, hogy tudja magáról, milyen dagadt /és egyre dagadtabb/, nem érdekel! Gusztustalan és kész. Sok embernek ez a véleménye. És az, hogy zsűri(!!!), hogy véleménymondó... Hö!
Pünkösdi Kató 2022 dec. 25. - 12:20:42 Előzmény Rainwalker
Azért, mert Te nem ismered, csak a rellámban láttad, attól még lehet tudni róla, akár a neten is. Színésznő a József Attila színházban, énekel is a darabokban. Nem mellesleg jó humora van, nem bántó és tudja magáról, hogy nem 50 kg.
Rainwalker 2022 dec. 17. - 19:47:27
Balázs Andi... És ki ő??? Azon kívül, hogy Kasszáserzsi, semmit nem tudni róla. Csak azt, ahogy most kinéz, horror! Jabbáné...
Pünkösdi Kató 2022 jún. 02. - 17:51:41
Tetszett a műsor, most nézem újra vissza. Klári némelyik ruhája tetszett, főleg a döntőben a kék csillogós. Lili döntős ruháját is viselném:) Nagyon meglepett Boros Csaba a műsorban, viszont szimpatikus tőle, hogy utánanézett a dalok eredetének, nagyon örültem, amikor szóhoz jutott. Tetszett Balázs Andi véleménye is. Sőt, érdemes volt hallgatni a véleményeket, mert szépen fejezték ki magukat, összetett, tartalomdús mondatokban. Nemhiába előadóművészek ilyen-olyan formában. :)
Pünkösdi Kató 2022 jún. 02. - 17:48:01 Előzmény gm262
Szerintem senkinek sem sz.rtak a fejére, egyszerűen ez a dal jött ki győztesnek és kész. A zsűri és a közönség döntött, az a közönség, amelyik nem ült minden egyes műsorban a nézőtéren, hanem váltogatták egymást. Hogy miért ez a 60 dal került be a műsorba, lehet vitatkozni, de nem érdemes. Kerülhetett volna 40 vagy 150 is. Lehet, a 150 sem lett volna elegendő.
6/10
gm262 2022 máj. 25. - 13:03:08 6/10
A műsor alatt folyamatosan dicsőítették a szakma jeles képviselőit, majd a végén szart@k a fejükre. Kóbor, Balázs Fecó, vagy éppen Somló Tamás biztos forog a sírjában. Nagyon vicces és nagyon ciki volt, hogy egy ilyen közepes slágert kimertek hozni győztesnek, elsősorban Gyuri+Klári 18 pontjával. Már az is nagyon ciki volt, hogy mennyire beszartak Kistehén: Szájber gyerek című számától és drasztikusan lepontozták, pedig ez a dal kb. ugyanazt nyújtja, mint a Lady N. A legnagyobb poén, hogy Gyuribá szerint a közönség is az Ő dalát választotta. Ja, persze, az a 60 ember, aki a stúdióban részt vett a bulin. De a TV nézők kétlem, hogy így szavaztak volna.
Kár a végéért, mert egyébként kiváló produkció volt, de a vége jól el lett k@rva, és így a nézőkben benne maradt a tüske.
Bonitó 2022 máj. 22. - 16:57:06
A műsorról már elmondtam a véleményemet lentebb. Nyilván, hogy a show végén egy dalnak nyerni kellett. Ez most Korda György Lady N c. dala lett.
Ízlések és pofonok! Olyan dal úgysem lett volna, ami egyöntetűen elégedettséget váltott volna ki egytől egyig mindenkiben.
A győztes dal Peter Srámek előadásában nekem még jobban is tetszett, mint az eredeti. (Kedves Korda György bocsi,bocsi! De Srámek fan sem vagyok!)
Ami pedig azt illeti, ami jó az jó! És azt el kell ismerni, hogy a "kis srác" felrobbantotta a színpadot. (És itt jön ugye az egésznek a rákfenéje, hogy mennyire számít a dal és mennyire az előadó?! Szét lehet-e választani a dalt és az előadót?!)
Egyébként, azért hiányoltam - nyilván a teljesség igénye nélkül -, Máté Péter, Demjén, Presszerék dalait is. Sőt, Korda György dalai közül is van jobb, mint a nyertes dala.
Végül is már mindegy, a fesztiválnak vége.
Ami nem tetszett, hogy Korda Györgyöt elhagyta a bölcsessége a magának adott 8 pontjával. De Klárika vállrándítása amikor férjének 10 pontot adott, az nem a szerénységről árulkodott. Semmi gondom a Korda házaspárral, kedveltem is a dalaikat. De Klárika is bizony olyan bonyolultan fejezi ki a mondandóját, mintha ő lenne a szenilis.
Lehetne az előadott dalokat is kritizálni, de már okafogyottá vált a dolog, a show bezárta kapuit.
Összes hozzászólás