Csinicsapat akcióban

Bakancslistához adom
All the Queen's Men
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-osztrák-amerikai háborús filmdráma, 99 perc, 2001

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Steven O'Rourke (Matt LeBlanc) látványos szökést hajt végre a fogságból, hóna alatt a németek kódfejtőgépével, az Enigmával. Szerencsétlenségére azonban fafejű angolokba fut, akik megsemmisítik négyhónapos munkájának gyümölcsét. Felettesei ezért a Berlin melletti gyárba küldik, ám ezúttal nem egyedül. Nyakába varrnak egy lassú felfogású tartalékost, egy idealista kódfejtőt és Parkert, a transzvesztita énekest. A küldetésben azonban nem ez a legrosszabb: mivel a gyárban nők dolgoznak, csak nőnek álcázva tudnak a kódfejtők közelébe férni. Hamarosan kezdetét veszi a kiképzés, ahol a legnagyobb kihívást a magassarkú cipő és rúzs jelenti.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
alien1976 2019 dec. 19. - 05:52:59 4/10
Picikét csalódtam a filmben. A tartalom alapján mást vártam. A történet vezetése kicsit kapkodó volt. A karakterek kidolgozása gyenge volt. Próbáltak mellékszállakat belerakni, de valahogy az sem tudta feldobni a filmet. Volt benne pár poén, de ebből az alapsztoriból, humorosabbat, pörgősebbet is ki lehetett volna hozni. Néha volt olyan érzésem, hogy pontosan nem is tudja a rendező, hogy vígjátékot, komédiát, vagy kalandfilmet szeretne készíteni.
honda929 2007 szept. 22. - 16:12:21
Most ez tényleg dráma? Még nem láttam de szerintem nem az ...
creckit 2007 szept. 22. - 08:44:10
Ez rohadt jó film még csak egyszer láttam de baromi jó X)