Csodálatos Andre

Bakancslistához adom
André le magnifique
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 90 perc, 2000

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Hogy szeretett városkájukat megünnepeljék, Alexis és Janine, a lelkes lokálpatrióta-páros úgy dönt, hogy összehoz egy színdarabot, melyet Alexis ír és rendez, a női főszerepet Janine vállalja magára, a férfi főszerepre pedig meghívják Jean-Pascal Faix-t, a nagymenő párizsi színészt, aki nagy örömükre igent mond a felkérésre. A problémák akkor kezdődnek, mikor a színpadi mindenes és súgó feladatát a lelkes, de kissé visszamaradott Andréra testálják, aki addig-addig ügyeskedik, míg a vidéki amatőrök malőrjeitől amúgy is megcsömörlött Monsieur Faix úgy dönt, hogy távozik. Nincs más hátra, a főszerepet a szöveget kívülről fújó Andrénak kell eljátszania.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
robi_69 2019 márc. 30. - 09:36:24
Még nem láttam, de az IMDb-n 6,7. 6 fölé csak a valóban nézhető filmeket szokták pontozni - bár csak 97 szavazat van, tehát ez megtévesztő is lehet.
adamnagysweetmovie 2013 dec. 13. - 20:12:03 Előzmény adamnagysweetmovie
Megnéztem, sokkal jobb, mint egy hererák.
adamnagysweetmovie 2013 dec. 10. - 08:16:26
Érdemes lenne megosztani az élményt...
matildiko 2012 aug. 28. - 19:28:30
Hogy szeretett városkájukat megünnepeljék, Alexis és Janine, a lelkes lokálpatrióta-páros úgy dönt, hogy összehoz egy színdarabot, melyet Alexis ír és rendez, a nõi fõszerepet Janine vállalja magára, a férfi fõszerepre pedig meghívják Jean-Pascal Faix-t, a nagymenõ párizsi színészt, aki nagy örömükre igent mond a felkérésre. A problémák akkor kezdõdnek, mikor a színpadi mindenes és súgó feladatát a lelkes, de kissé visszamaradott Andréra testálják, aki addig-addig ügyeskedik, míg a vidéki amatõrök malõrjeitõl amúgy is megcsömörlött Monsieur Faix úgy dönt, hogy távozik. Nincs más hátra, a fõszerepet a szöveget kívülrõl fújó Andrénak kell eljátszania.