Csodaország

Bakancslistához adom
Wonderland
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol filmdráma, 104 perc, 1999

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A film mindennapi életünk értelmetlenségeit és reményeit tárja elénk, néhány összefonódó sors apró pillanatain keresztül... London forgatagának legszínesebb részén, a Soho negyedben élnek a szeretetre éhes nők és férfiak, akik valami miatt rendre lemaradnak a megváltásról. Nadia pincérnő, s a társkereső rovatok állandó böngészője és szereplője. Debbie fodrásznő, aki egyedül neveli gyermekét. Könnyen adja magát a férfiaknak, de vajmi keveset kap vissza. Molly éppen az első gyermekét várja, s miközben a férje a saját megrekedt karrierjének megmentésével van elfoglalva, rá kell döbbennie, hogy egyedül maradt a gondjaival. Mint ahogy a többiek is, akik felbukkannak és elfelejtik eljátszani szerepüket: az apát, a férjet, a legjobb barátnőt.

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
Marianna Mayer 2015 aug. 22. - 00:06:55 Előzmény Sinkovics Valéria
Massive Attack: Angel
Sinkovics Valéria 2014 júl. 09. - 19:45:13 Előzmény buban
Véletlen nem tudja valaki, mi az a szám, amit a fekete srác hallgatott az ágyában ülve? Imádtam 30 éve de akkor sem tudtam ki az elõadó, merre keressem
ggglinda 2008 febr. 07. - 23:36:22
Tényleg elég jónak tûnik, de nem értem, hogy a normális filmeket miért teszik ilyen késõre. nekem egyébként azok a tapasztalataim, hogy minél késõbb adják, annál kevesebb benne a reklám, sõt van, amiben egyáltalán nincs!úgyhogy lehet, hogy érdemes lenne felvenni:)
buban 2008 febr. 07. - 13:50:52
Én már láttam, nekem nagyon tetszett.
Szerintem érdemes megnézni.
kisGabi 2008 febr. 07. - 12:44:54
Tartalma alapján jónak ígérkezik, de ez a akezdési idõpont! Reklámblokkokat felvenni semmi humorom. Sajnos, ez van. Ha valaki látta, írjon róla!