Csoportterápia

Bakancslistához adom
Ma che colpa abbiamo noi
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz vígjáték, 114 perc, 2003

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Nyolc teljesen különböző ember kerül össze egy terápiás csoportban. Van közöttük egyetemista, az ifjúra hajtó homoszexuális értelmiségi, anyajelölt és hűtlen férj, anorexiás diák, egy érzékeny fiatalember és egy ötvenes szőke nő, valamint egy konzervatív zenész. A csoportot az idős terapeuta vezeti, aki az egyik összejövetelükön szívinfarktust kap és meghal. A csoport tagjai a temetésén találkoznak újra, és elhatározzák, hogy együtt töltik a hétvégét egy fogadóban.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
catmother 2010 máj. 28. - 10:40:16 10/10 Előzmény xunilgeza
Ez engem is érdekelne, sehonnan nem tudom megszerezni!!!
balaban 2009 aug. 16. - 23:30:35
Carlo Verdone rengeteg filnje közül alig ismert valami Magyarországon. Néhány esetében tán érthetõ: lefordithatatlan és a magyar nézõnek nehezen érthetõ a "római beágyozattságú" helyi humor, gyakran római dilektusban beszélnek, ez is nehezen jön át. - Újabb filmjei azonban nálunk is sikeresek lehetnének, egyet-kettõt az õszi olasz filmheteken vetítettek - egyetlen alkalommal.
Kár, hogy csak.
xunilgeza 2007 máj. 01. - 13:40:15 Előzmény Wandababa
Szia!

Megvan esetleg neked ez a film?
Vagy esetleg tudsz helyet ahonnan le lehetne tölteni?

Köszi.
Géza.
Wandababa 2006 márc. 07. - 20:41:59
Kár, hogy nem is ez a története.. tényleg meghal a terapeuta, de nem az õ temetésén találkoznak újra. A halála után megpróbálnak újat találni, és amikor ez nem jön össze, megpróbálják alkalmazni az 'öngyógyítást'. Aztán ez sem jön össze, nem találkoznak 4 hónapig, csak akkor, amikor az egyik csoporttársuk - aki a film elején döntött úgy, hogy nem fog többet járni - öngyilkos lesz.