Daisy Diamond

Bakancslistához adom
dán filmdráma, 94 perc, 2007

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
barcaculé 2016 jan. 03. - 23:11:29 1/10
1/10

Maga a színészi teljesítménnyel nincs baj,meg érdekes,hogy a csajszi olyan jelenetekre castingol,amik úgy ahogy,de a való életben meg is történnek.Ez nekem kifejezetten tetszett.Itt vége a pozitívumoknak.
Azt viszont képtelen vagyok elhinni,hogy egy 22 éves nõstény-direkt nem nõ- ennyire buta és ennyire nincs semmi elõrelátása.Szó szerint csupasz seggel jött világra a gyereke,de a castingok mellett más munkát pl. el se vállal.Ha már abortuszt nem akar,nem igaz,hogy Norvégiában nem talált volna olyan párt,akik örökbe szeretnének fogadni,mert nem lehet saját babájuk és esetleg jobb életet tudnának neki biztosítani.Legalábbis annál jobbat,hogy 4 hónaposan vízbe fuljon.Ha egyszer sehova nem kell színésznek,dolgozzon mellette valamit,pl takarítson,vagy tudom is én,amellett castingolhat.Viszont a pornós fõnöknek minden tiszteletem,hogy a csaj anyukájának nem kívánt szexben gazdag szép napot.Egy szociális munkás veszett el abban a fazonban!
Lehet,arra akart rávilágítani a film,hogy ne ítélkezzünk elhamarkodottan,de könyörgöm:Sajnáljak egy gyilkost,aki hivatalosan felnõtt és még papírja sincs róla,hogy értelmi fogyatékos?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu