Danielle Steel: Emlékezés

Bakancslistához adom
Remembrance
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 87 perc, 1996

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az olasz nemesi születésű Serena mindent maga mögött hagy, amikor feleségül megy az amerikai tábornokhoz, és vele megy Amerikába. Hőn szeretett férje azonban egy ütközetben életét veszti, és Serena magára marad egy idegen világban a kislányával, akit fel kell nevelnie. Viszontagságai közepette új menedéket és szerelmet hoz az életébe Vasili, a fényképész, akiről azonban hamarosan kiderül, hogy végzetes titkot rejteget...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2023 júl. 03. - 09:21:13
Nem ismerem D. Steel ezen regényét, de én biztos nem hagytam volna így legázolni magam a gonosz anyóstól, ahogy itt a fiatal kis feleség. Ő azt mondta, hogy nem akart a férje és annak anyja közé állni.
Ha kicsit okosabb, ügyesebb, megleckéztethette volna az anyósát úgy, hogy nyíltan nem áéll közé és a férje közé.
Én biztos eltettem volna az 50 ezer dolláros csekket és a beszélgetést követő ünnepi vacsorán elővettem volna és megmutattam volna a férjemnek és valamennyi jelenlévőnek azzal, hogy: "Nézd szívem, anyukád milyen nagyvonalú nászajándékkal lepett meg minket, megkönnyítendő az új életünket Kaliforniában."
A gonosz mama biztos nem merte volna plénum előtt elismételni azt, amit a menyének mondott, hogy azért adja a pénzt, hogy hagyja el a fiát, váljon el és menjen vissza Európába.
Serena nem remélhette, hogy az anyósa valaha is megszereti, ezért nyugodtan beleállhatott volna a vele való harcba, megmutathatta volna neki az oroszlánkörmeit, vagyis, hogy nem tud elbánni vele könnyedén. És a család még ünnepelhette is volna a mamát a nagyvonalú ajándékért.
Cholmondely 2006 jún. 30. - 20:16:36
Nagyon tetszett a film, bár Danielle Steel-nek nem ez a legjobb regénye...