Danielle Steel: Sztár

Bakancslistához adom
Star
amerikai filmdráma, 88 perc, 1993

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Crystal Wyatt vidéken nő fel, imádja apját és a farmot. Nővére esküvőjén ismerkedik meg élete nagy szerelmével, Spencer Hill-el. Bár évekig nem találkoznak, mégis szívébe zárja a férfit. Ám apja halála és a sorozatos tragédiák miatt minden megváltozik, el kell hagynia a farmot. San Fransiscóba megy, hogy talpra álljon, és Larry bárjában talál is munkát. Kezdetben felszolgál, később énekel esténként nagy-nagy sikerrel. Új barátokat szerez, de szíve Spenceré marad. Egy véletlen folytán találkoznak ismét. Szerelmük fellobban, de már késő, mert Spencer nősül, a menyasszonya igen befolyásos család egyetlen leánya, okos, művelt, és szép lány. Crystal-nak rá kell döbbennie, hogy más utat kell választania, és igent mond egy hollywoodi felkérésnek.

Stáblista:

Szereplők

Crystal Wyatt
Spencer Hill
Elizabeth
Olivia Wyatt
Harrison Barclay

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
szandyb 2015 júl. 07. - 17:21:09
Ez a feldolgozás pocsék. :( Lagymatag romantikus filmnek elmenne, de a könyv feldolgozásának semmiképpen sem felel meg... Sem a szereplõk jelleme, sem a történelmi háttér, ami megfûszerezte az eredeti történet lényegét, nem tükrözõdik ebben... Gyors lefolyású, összecsapott fércmû... Nem értem, hogy egyáltalán miért kellett áthelyezni egy másik évtizedbe, mert már ezáltal nem is Danielle Steel történetérõl beszélünk. Bár így biztos olcsóbb volt a film elkészítése :(
januáripillangó 2012 máj. 30. - 20:07:08
Ha valaki DVD-re írná nekem, szívesen megvásárolnám.
5/10
lauracrystla 2010 máj. 05. - 21:32:55 5/10
a feldolgozás-filmke sosem olyan jók, mint a könyv, de sztem ez a film nagyon elmarad az eredetitõl
a könyv egyébként tényleg jó és a történet sokkal érthetõbb és izgalmasabb mint a filmben
timi1994 2009 okt. 16. - 20:56:05
én a könyvet olvastam a filmet még nem láttam. ez a világ egyik legszebb és legtanulágosabb könyve bátran ajánlo mindenkinek!