Danny Blue - A Tudatfeletti

Bakancslistához adom
magyar szórakoztató műsor, 2017

Értékelés:

39 szavazatból
Szerinted?

Danny Blue, aki fellépett már a világ számos táján, többek közt Las Vegasban, Dubaiban, Londonban, Tajvanon, Sydney-ben, most pedig elgondolkodtató, megdöbbentő TV műsorában ejti ámulatba a nézőket. Danny Blue olyan hatásokat kelt, melyek az emberek többsége számára magyarázat nélkül maradnak. Nem a szem megtévesztésével dolgozik, hanem egy lépéssel előrébb jár. Műsorában minden a gondolatokról, a gondolkodásról szól, nem "csak" gondolatot olvas, hanem gondolatot ébreszt. A Tudatfeletti műsor az élet minden területét átfogja és mindamellett, hogy fő célja az elgondolkodtatás, a szórakoztatás, hasznos tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal kíván segíteni a nézőknek, hogyan használjuk a gondolatunkat, tudatunkat, akaratunkat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4anyreg 2017 febr. 11. - 20:30:09 Előzmény bsand
Nem egészen. Egy céges rendezvényünkre hívta az ügynökségünk, mikor még nem volt híres. Rajtunk kívül újságírók, és partnercégeinktõl komoly döntéshozók, sokan voltak meghívva. Mindenkivel nem beszélhette le elõre, hogy benne legyen, mégis mindenkivel mûködtek a dolgok. Velem is, pedig én tudom, hogy nem voltam beszervezve (persze lehet, hogy most hazudok, a szkeptikusok egyetlen verziója úgy is egyértelmûen ez lesz :) - aki nem nyitott a világra, azt nem lehet meggyõzni semmirõl). Kitalálta, mit rajzoltam, amit gondoltam. Nem kérdezett, nem nézett bele, stb. Ennyi.

Nem tudom, hogy csinálta, de nagyon szórakoztató volt (és kifejezetten szimpatikus csóka volt, legalább is akkor), gyakorlatilag mindenkinek leesett az álla. Ha trükk, akkor trükk, de akkor nagyon ügyes.
1/10
bsand 2016 dec. 17. - 09:08:41 1/10
jajj, de szánalmas mûsor!!! annyira béna a fickó ahogy elõadja, mint egy huszadrangú statiszta. és a \"trükkök\"?! hát az egy vicc! elõre lebeszélt kis bugyutaságok
Lympha 2015 jan. 02. - 12:15:21
Nem értem, hogy a mûsor, a "mutatvány" szempontjából miért releváns az, hogy szimpatikus stb.? Sok szimpatikus ember van, de ettõl még van mindenre magyarázat (ez nem vallási mûsor, hacsak egyesek nem istenítik). Engem inkább a magyarázat érdekelne... (Persze voltak már olyan tudományos sorozatok, amelyben kaphattunk némi ízelítõt hasonló "trükkökbõl")
bkrix 2014 dec. 22. - 20:29:33 Előzmény wowow
Szubliminális üzenetek segítségével te is azt az országot választottad volna, amit a veled kísérletezõ akar.

http://zacc.cafeblog.hu/2014/05/07/mit-tesz-veled-a-tudatalattid-nezd-meg-a-videoban/
wowow 2014 júl. 12. - 14:53:30
Amúgy ez a mûsor sokkal emberibb és szimpatikusabb, mint a Dinamó féle hülyítés.
wowow 2014 júl. 12. - 14:51:11 Előzmény NHzsolt
Ezt ma láttam. Érdekes volt. Csak számomra hihetetlenné vált pont a magyarázati rész miatt. Ha én lettem volna Vágó István helyében és menet közben Madagaszkáros feliratokat láttam volna (ahogy õ), attól még nem választottam volna Madagaszkárt az országok közül. Ugyanis az volt a feladata V.I.-nek, hogy gondoljon egy országra.
offtopic
robicsek2 2014 jún. 24. - 19:11:11
Füzettett reklámot olvashattak ! :) Nem itt kéne reklámozni.
9/10
evacseke 2014 jún. 24. - 12:22:31 9/10
Kedves Barátaim! Ismerõseim!
Vannak problémáitok, gondjaitok????
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe Danny Blue -t az ország legnagyobb mentalistáját!!! Miért? Saját tapasztalatból mondom, hogy Danny egy igazi példakép!!! Közvetlen, segítõkész és nagyon tiszta szívû, szeretetteljes ember!!! Nem hiszed?? Vagy kíváncsi vagy rá, hogy neked, illetve a te életedben miben lehet segítségedre?? Akkor kérlek tedd meg magadért, hogy elmész az elõadásaira!!! Elégítsd ki a kíváncsiságodat!!!Tapasztald meg Danny erejét!, és azt, hogy vajon mit tanulhatsz tõle!! Örömmel veszem, ha megosztod majd tapasztalataidat velem is. Fedezd fel magad!! Ehhez kívánok sok sikert és áldást!!
Szeretettel: Éva
offtopic
Petrapetrus 2013 dec. 12. - 07:30:16 Előzmény NHzsolt
"A mentalisták nem mondják azt, hogy mindent tudnak, csak vannak olyan dolgok, amiket jobban, másképp, mint mások."

Ezt elismerem - de ez a bizonyos tudás nem természetfeletti, csak képesek másokat megtéveszteni, az orruknál fogva vezetni. Ennyi. Én azokon mosolygok, akik ezt hiszik. :)))
NHzsolt 2013 dec. 11. - 19:22:45 Előzmény Petrapetrus
Egy nem rég leadott részben olyan dolgokat tett Vágó Istvánnal, amiken a szkeptikus is nagyon meglepõdött. Aztán kis idõ múlva elment Hozzá és megmutatta, hogy ami történt, az miért volt. Nagy technika és nagy tudás van ezek mögött a jelenetek mögött, de el kell ismerni, ezt kevesen tudják így elõadni.
Egyszer láttam élõben is, ott egy kis hiba becsúszott a "négy emberbõl a válaszok alapján megmondom, hol a fehér golyó" mutatványba, de másodszorra már hibátlanul rámutatott, kinél van az. És elismerte, hogy Õ is hibázik néha, de megdícsérte a válaszolót, hogy meg tudta vezetni Õt. :-)
A mentalisták nem mondják azt, hogy mindent tudnak, csak vannak olyan dolgok, amiket jobban, másképp, mint mások. Ezért is nem mindenki mentalista...
Petrapetrus 2013 dec. 05. - 07:32:42
(Bûvész)trükk az egész... Nem mondom, hogy nincsenek az átlagosnál "érzékenyebb" emberek a spiritualitásra, de hogy ez a csávó nem az, az biztos. Õ csak tud trükköket, amiket a legtöbb ember nem igazán tud hová tenni.
Amúgy pedig tévében sokkal könnyebb csalni, mint személyesen, mert lehetõség van vágásokra/lefizetésekre, stb.

de aki szeretné elhinni, hogy DB egy különleges csodabogyó, akkor egészségére. :D
E-gon 2013 dec. 04. - 21:21:26
A kisbabák érzékenysége és fogékonysága? Nem õk nézik ezeket a mûsorokat, hanem szkeptikus felnõttek. A 21. században filmen bármi lehetséges. Még kevésbé technikás megoldásokkal is sok mindent el lehet hitetni a nézõkkel. A média azt ad el a tudatlan és fogékony nézõknek amit nem szégyell.
9/10
evacseke 2013 nov. 21. - 11:26:55 9/10
Sziasztok! Cseke Éva vagyok és lenne egy pár javaslatom számotokra. Természetesen ki -ki a saját döntésére alapozva.
Mindenkiben megvannak bizonyos spirituális képességek. Emlékezzetek a gyerek korotokra amikor még azt hittétek, hogy mindent meg tudtok csinálni, bár mit elérhettek, és nem igazán féltetek semmitõl. Nos. Ez most is így van csak a tudatbankotok megtelt sok negatív, felvett szokással, gondolati sémákkal. Vagyis ítélkezés helyett inkább gyûjtsetek információt, tapasztalatot, és fogadjátok el ha valaki más, mint a nagy átlag. Ti is mind különlegesek vagytok!!! Kérlek fedezzétek fel saját képességeitek, energiáitokat! A tudatos munkában Danny Blue a segítségetekre lehet csak fel kell venni vele a kapcsolatot. Akár ki is találhattok magatoknak valami kellemes mûvész nevet, ami arra emlékeztet, hogy Te ma már jobb ember vagy, mint tegnap és sokat teszel másokért. EZ egy játék és Ti vagytok a fõszereplõk! Soha nem az a kérdés, hogy mit tesz a másik, hanem az, hogy MIT TESZEL TE? Kérlek fedezzétek fel saját jóságotokat!! Hiszen minden kisbaba jó, kedves, aranyos. Ugye? Már pedig az a baba most is ott van a saját lelketekben. Éppen ezért engedjétek meg magatoknak, hogy a saját bölcsességetek felszínre kerüljön. Köszönöm!
Vidám, sikeres felfedezést kívánok!
Köszönöm az idõt amit az olvasásra szántál!
Üdvözlettel: Éva
10/10
Piróka 2013 nov. 21. - 10:22:51 10/10 Előzmény Meklód fia
Bizony. A legnagyobb magyar mágus. Hosszú évek óta figyelem, nagyszerû srác. :) Kedves, szerény és lenyûgözõ, amit csinál. :)
Meklód fia 2013 máj. 30. - 20:28:12
az egyik legnagyobb mágus akit valaha láttam. Sajnos sokszor megvádolják csalással puszta irigységbõl ahelyett, hogy inkább elsimernék munkáját és tehetségét
Mikkamakkamocska 2013 máj. 16. - 21:08:43
köszönöm a segítséget valóban soha nem jöttem volna rá, mert engem a Danny Blue név valami wc tisztító márkára emlékeztet :)
rockqueen 2013 máj. 16. - 20:12:23
Csak le kell magyarra fordítani a Danny Bluet, így lehet megkapni az igazi nevét, Kékesi Dánielt. :D
Mikkamakkamocska 2013 máj. 16. - 19:12:22
fájdalmasan gyenge próbálkozás utánozni a másik kóklert a dinamót, vágások tömkelege, statiszták asszisztálása, szégyen egy "mentalistától" MUHAHAHAHAHA, állítom egy elmetrükköt sem mûködne rajtam és nem azért meg szkeptikus lennék, ellenkezõleg, azért nem mûködne mert engem nem lehetne lefizetni , sajnos DB (gondolom van tisztességes neve is) hangja nem igazán férfias elég fura, mintha befogott orral beszélne, olyan rajzfilmfigura hatású, javítania kellene az orgánumán vagy megmûttetni, utána kitalálni saját számokat vagy elmenni heggeszteni
olahmiki1959 2013 máj. 16. - 03:04:01
Ti elhittétek ezeket a "mutatványokat"?

Annak ellenére, hogy - nem könnyû! - mindig megpróbálom az ilyen jellegû mûsorokat elõször nyitottan, pozitívan, nem a hibákra, belekötési lehetõségekre koncentrálva nézni, - különösen az elsõ néhány adást, - mégis, a mûsor végén azonnal az jutott eszembe, hogy nem lettem meggyõzve.
Ezek a mutatványok, különleges képességeket bemutatni akaró epizódok, mozzanatok bármelyike lehetett megbeszélt, beállított, technikai segítséget igénybe vevõ, egyszerû szemfényvesztés is.
Különösen a mai világban.

Az egyik ilyen példa, - lehetett másként is, de így is, ahogy elmondom - az volt, amikor két ikertestvér közül az egyik átment egy másik ház tetejére, ott mindenkinek hátat fordított, és amikor Danny Blue hozzáért az itt maradt testvérnek a vállához, a távoli, háttal lévõ azonnal felállt.
Ugye, rendkívül hatásos, meghökkentõ mutatvány.
Na most.
Mindkét testvérnél mobiltelefon volt, az egymással való kommunikáció megkönnyítése miatt.
Ha a távoli testvér telefonja REZGÕRE VAN ÁLLÍTVA! és az itteni testvér tárcsázza a másik mobilszámát, akkor csak annyit kell tennie, hogy amikor Danny Blue megérinti a vállát, akkor megnyomja a hívás gombot, amire a másik testvér telefonja - a hívást fogadva, - azonnal rezegni kezd, és abban a pillanatban felállva, úgy lehet tenni, mintha a telepatikus képességek miatt történne a dolog.
Holott egy egyszerû, mai technikai eszköz, - a mobiltelefon rezgõ üzemmódja - segített.
Nem azt mondom, hogy így történt.
De így IS történhetett!!!
És miután tudjuk, hogy manapság a nézettség miatt mindenki mindenre hajlandó, engedtessék meg nekem a gyanakvás.
Elég szomorú, hogy ilyen világot élünk...
Egyébként meg a mindenki által bálványozott - és valóban nagyon tehetséges - Dynamo sok meghökkentõ mutatványáról is kiderült már, hogy rendkívül egyszerû trükkökrõl van bennük szó - én magam is rájöttem ezek közül néhányra, pedig nem vagyok bûvész, sem különleges képességekkel megáldott ember.
Ennyi...

Ettõl függetlenül, azért kíváncsi vagyok Danny Blue többi adására... Legalábbis, egy darabig...
1/10
pandamacko 2013 máj. 15. - 20:23:32 1/10
Hát ez nevetséges, vagy már inkább szánalmas...
Összes hozzászólás