Darázsfészek

Bakancslistához adom
Flying Virus
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-brazil katasztrófa film, 95 perc, 2001

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Az amazóniai esőerdők mélyén titkos háború folyik az őslakók egy törzse, az Árnyékemberek, és a fejlett ipari civilizáció képviselői közt. Mindkét félnek megvannak a maga fegyverei: az Árnyékemberek láthatatlanná válnak a dzsungelben, az ellenségeik pedig mindent eltipornak és megsemmisítenek a bulldózereikkel, a gránátjaikkal és a rakétáikkal. Nagy a nyüzsgés az erdő mélyén. Nem csak őslakókkal és katonákkal van tele, hanem illetéktelenekkel is: kíváncsiskodó újságírókkal, kutatásokat folytató tudósokkal és kalandorokkal. A katonák aztán új biológiai fegyvert vetnek be, egy minden eddiginél tökéletesebb titkos fegyvert, ami öl, majd eltűnik: a gyilkos darazsakat. És a darazsak villámgyorsan terjednek és ölnek. Már a New York-i járatot is a hatalmukba kerítették.
Forgalmazó: SPI

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2015 jan. 12. - 16:32:08 3/10
Ez egy elég gagyi film. Nem mondhatnám katasztrófafilmnek, de halnak meg benne páran. Alacsony költségvetésû, makett repülõvel készült. Lehetetlen olyan mûveletet végezni akár kisrepülõvel is, hogy 2 másodperc alatt visszafordul. A dobozok rögzítése is primitív a repülõn... A gránát eldobása után úgy robban fel a fából épült afrikai törzs kunyhója, mintha napalmot dobtak volna rá. Ha-ha-ha. Az ellenség fõ embere nem fél a méhektõl, de azért a krokodílokkal teli folyóba ugrik elõlük.
A helikopter is minek szállt fel a végén, hogy közelrõl lássuk amint lóg a fõhõsünk a repülõajtón kifelé?
topikos8 2008 jún. 17. - 23:15:09
Nézd meg az elsõ hozzászólást! Ezt már vetítette a TV2. Kb. félévente ugyanazokat a filmeket adja le. Én már majd mindegyiket láttam. Tiszta gyagyának tekintik a nézõket.
Bigpapa 2008 jún. 17. - 22:56:04
Úgy látszik a TV2 bevásárolt ezekbõl az ocsmány sz*rságokból. Jöttek a gyilkos cápa filmek, most a gyilkos darazsak...és szerintem pár héten belül lesznek gyilkos kígyók és pókok. Jaj, a gyilkos hangyákat kihagytam.
Szerintem a TV2 programigazgatóját, vagy aki ezeket kiengedi az éterbe, ki kéne végezni! Komolyan. Ez a manus veszélyesebb, mint egy hasfelmetszõ, hiszen az max egyszerre csak egy embert tud megölni,de ez a film, több ezer ember agysejtjét pusztította el rövid idõ alatt. :))))))))
topikos8 2008 jún. 17. - 19:07:20 Előzmény Geronimo
zs kategóriás a film.
Geronimo 2008 jún. 16. - 20:17:03
Az biztos hogy így látatlanban is 1000× jobb mint a Gyõzike ! DDDDD
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu