Death Fighter

Bakancslistához adom
amerikai akciófilm, 2017

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe júl. 18. 14:35:22 5/10
Lehet, hogy csak a helyszín miatt, de olyan Seagal-os hangulata volt a filmnek. Tucattörténet, szokványos sztori, szokványos szereplőkkel (megölt társ, a nagyon rosszfiú, az alkalmi segítők, na meg a szép nő - és persze a bosszú). Sok lövöldözés, sok közelharc, amit sok esetben elég jól kiviteleztek. Voltak kevésbé jó megoldások is. Dragon Wilsont már rég láttam filmben (vagy csak nem emlékszem rá) és előkerült a 60 éves Cynthia Rothrock is (színes póthajjal a dzsungelben!), aki korához képest elég jól néz ki. Na és a thai dzsungelben a szépen kisminkelt doktornő... életszerű. Közepes, egyszer nézhető és aztán gyorsan felejthető film. --- Spoiler --- jól láttam, hogy az elején a megfojtott ember feltámadt? Az, aki hosszú percekig arccal lefelé volt a vízben? Ez új szintre emeli a hasonló akciófilmeket! Aztán a végén Draco, akinek 6-8 lövés meg sem kottyan, tovább lövöldözik, mint ha mi sem történt volna... És a rengeteg arany... azzal mi lett? Hát, a végére (is) maradtak kérdések...
olahmiki1959 2020 jan. 15. - 07:45:11
Amikor megláttam a szereplők között Don "The Dragon" Wilson nevét, már tudtam, hogy baj lesz ebből..:)
1/10
kinguci18k 2019 febr. 14. - 08:34:53 1/10
Gratulálok a semmihez.
Ez egy erőltetett ZS kategória.
Az agyon plasztikázott öregasszony régen már befutott.Sztár lehetett volna.De egyből le is lépett és élvezte a pénzét.Most meg azt hiszi csak úgy visszajön a képbe.
Az öreg kínai meg úgy össze van esve,mintha a saját fonnyadt nagyapja lenne.
Mit akartak ezek el hitetni velünk és magukkal?
1/10
5/10
djfrankie 2019 jan. 19. - 17:34:14 5/10
Na én megnéztem a filmet. Történetet ne nagyon várj, az első óra kb unalom nem történik semmi különös, egy két akciótól eltekintve. Viszont az utolsó fél óra egész pörgős. Hozza a 90-es évek szokásos akciófilm színvonalát. Őssszességében egyszer meg lehet nézni.
JOHN48 2018 nov. 02. - 13:05:45

Harc mindhalálig
(Death Fighter, 2017)

Michael Turner Thaiföldre viszi feleségét pihenni, miközben rendőr társával és mentorával, Conraddel, egy veszélyes bűnözőt próbál felkutatni és átadni az igazságszolgáltatásnak. Rachel hiába próbálja lebeszélni a veszélyes nyomozásról, hiszen magánemberként van Thaiföldön. Conraddel tanúja lesz Draco egyik üzletkötésének, ami lövöldözésbe torkollik, és mentora meghal. Michael nem adja fel, társul egy zsoldossal, Bobby-val, akinek szintén Draco lebuktatása a célja. Le akarnak számolni a bűnbandával, hacsak az ázsiai dzsungel nem végez velük előbb.

Rendezte:
Toby Russell

Szereplők:
Matt Mullins
Michael Turner
Don "The Dragon" Wilson
Bobby Pau
Cynthia Rothrock
Valerie
Chiranan Manochaem
Yui
Joe Lewis
Conrad
Jawed El Berni
Peter
Gigi Velicitat
Draco
Yuhkoh Matsuguchi
Barfly
Prasit Suanphaka
Otto
Wirat Kemklad
Mia közlegény
pkovaks 2018 okt. 11. - 19:33:46
Gratulalok, se törtenes se szereposztas az ismertetöben, biztos egy baromi jo film lesz... Ja, nem...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu