D.E.B.S. - Kémcsajok

Bakancslistához adom
D.E.B.S.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm, 91 perc, 2004

Értékelés:

107 szavazatból
Szerinted?

A D.E.B.S. mozaikszó egy kémkommandót takar. A megszokottól eltérően azonban nem jó képű, férfias fickókból, hanem dögös csajokból áll a csapat. Az ügynöklányok szigorúan szuperminiben teljesítenek szolgálatot: miközben kopog a tűsarkú, ropognak a fegyverek. A szupermodelleknek álcázott alakulat éppen az alvilág királynője, Lucy Diamond után szaglászik, amikor rejtélyes körülmények között eltűnik a legjobb ügynökük, a dögös Amy Bradshaw. A forró nyomokat követő csajoknak eszébe sem jut, hogy Amy talán nem is igazán akar kiszabadulni szorult helyzetéből.

Stáblista:

Szereplők

Amy Bradshaw
Lucy Diamond
Dominique
Max Brewer
Mrs. Petrie
Ninotchka Kaprova

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Cleo. 2016 jan. 03. - 11:57:13 10/10
Ennél nincs jobb!!
1/10
goteki 2015 jan. 14. - 10:42:25 1/10
Röviden? A S.Z.A.R. sokkal találóbb cím lett volna neki. Hosszabban? 2 perc 45 másodperc (hiába no, látens mazochista vagyok...) után ugrás a stáblistára, hátha felbukkan néhány "jeles" hazánkfia is a készítõk között - különös tekintettel az "álom.net" kódnevû audiovizuális kínzóeszköz fabrikálóira - mert az mindent megmagyarázna. Iszonyat. Az egy csillag is sokkal több, mint amennyit valójában érdemel, de azért jó, ha ott van, nehogy valaki azt higgye, még nem érkezett rá értékelés vagy bedöglött a kijelzõ.
offtopic
robicsek2 2014 okt. 19. - 14:11:42
Vagy ha meglát a valóságban is egy smacizó lány párost, fõleg ha még nem is szépek. Én két nem túl nõies rocker lezbi csajt láttam. hát nem túlzottan az jutott eszembe hogy de izgi. Na meg a valóságban nem hinném hogy bevennének egy pasit is harmadiknak, ha igen akkor nem lezbik, csak bík.
1/10
offtopic
antimason 2014 okt. 19. - 11:44:52 1/10
Majd ha lesz egy lányod, másképp látod ezt a liberális mocskot.
7/10
King Diamond 2014 márc. 22. - 21:21:56 7/10
Megmondom õszintén, nem számítottam ennyi hozzászólásra a filmhez. Viszont aztán elkezdve olvasni, világossá válik, hogy miért is van ennyi. Innentõl nem is olvastam már õket, az eddigi hozzászólásokból vagy 100-nak semmi köze a filmhez, teleoffolják a topikot. Ilyen dolgokon fennakadni, hogy milyen a besorolása a filmnek, meg mikor vetítik a tévében, meg hogy van benne egy-két jó leszbikus jelenet...hál' istennek nem nézek tévében filmet, meg szinte semmit, így ezek a dolgok engem egyáltalán nem izgatnak, mondjuk a film megnézése után sem.
Semmiképp sem akciófilm, inkább akció-vígjáték. A csajok jók benne, Sara Foster és Jordana Brewster gyönyörûek, de a másik három csajszi is ott van. A leszbikus jelenetek izgalmasak, de mutathattak volna egy kicsit többet is néha, akkor még jobb lett volna. A történet annyira nem érdekelt, az ilyen filmeknél nem ez a lényeg. A zenék is jók voltak, a magyar szinkron elõször kicsit fura volt, aztán megszoktam.
Ez a rendkívül alacsony értékelés nem reális, az IMDb-n is 5 felett van az átlaga, de nekem még ennél is jobban tetszett.
7/10
10/10
Cleo. 2013 jan. 20. - 14:39:51 10/10
ez nemhogy nem rossz, hanem borzasztóan jó, a legjobb film a maga kategóriájában; akinek az ilyen filmek nem tetszenek, az ne kommentelje, h rossz a film, mert nem az; én se irkálok, a horrorfilmekhez kommentet, mert utálom
Thonuzaba 2012 dec. 27. - 23:00:01
Olybá tûnik, mintha valami rosszul sikerült akciófilm-paródia lenne...
ennyi baromságot... 2012 jún. 13. - 09:48:20
Ez a D.E.B.S. eredetileg Debils akart lenni? Kb. két percig bírtam. Ezeknél a kiszel tüncike is jobb. Még akkor is, ha anettkával állnak párba.
hey lolita hey 2012 jún. 12. - 22:29:21
Amennyiben ez egy kritika akart lenni a társadalmunk hozzáállásáról a másságot illetõen, és azért ilyen rózsaszín cukormázas, rettentõen gagyi a körítés, hogy a tinik nézzék meg, akik még nevelhetõek az ügyben, hogy fogadjuk el egymást és mindenkinek joga van a boldogsághoz, akkor annyira nem húzom le.
E témában végre születhetne már valami jó film. Vannak próbálkozások, de eddig egyiktõl sem ájultam el.
hey lolita hey 2012 jún. 12. - 22:08:15
Ekkora egy fost! bár ellenem szól, hogy elkapcsolhatnék, ha akarnék...
Poohikan 2012 jún. 12. - 22:03:16
Mi ez a fostalicska? (bocs, ha valakinek tetszik)
AtomBoci 2012 jan. 18. - 09:50:46
Elõször is: Becsületemre legyen mondva,végigolvastam az összes eddigi hozzászólást!
Láttam pár éve ezt a filmet,és abszolút nem tetszett. Aztán pár napja,valamilyen rejtélyes okból kifolyólag (nem tudom,mi vezérelt) újra megnéztem.Nem igazán emlékeztem már rá,csak arra,hogy ne várjak túl sokat.És láss csodát...most tetszett! :)Tény,hogy egyetlen magasröptû gondolat sem hangzik el,egyetlen szívbemarkoló jelenet sincs,sõt még pár csúnya-csúnya leszbikus csók is elcsattan...Na de kérdem én: vajon ez volt eddig a legbizarrabb,amit a gyerek látott? Ezt a filmet ugyebár anno 12-es karikával,este 8-kor adták a tv-ben.Ez nyilvánvalóan azt jelenti,hogy 12 éven aluliak inkább ne nézzék.És most jön az,hogy lehet,hogy megbotránkoztatom a szülõket,akik egyébként nagy gonddal óvják a gyerekeiket mindenféle káros behatástól...de mégis mit hisznek?Egy 12 éves gyerek manapság erre már csak legyint,ez a film már nekik is gagyi... Tudom,hisz ilyen korú gyermekek vesznek körül nap-mint nap.És néha magam is ledöbbenek,hogy milyen (felnõtt) témák foglalkoztatják õket.Sajnos ez van,ezt látják a tv-bõl,az internetrõl. Épp ezért persze fel lehet háborodni ezen a filmen..és lehet szidni a tévét,amiért még plusz egy ilyen "szennyet" lead.. De itt legalább arról volt szó,hogy a két lány/nõ egymásba szeret,szerelembõl csókolóznak. Nem pedig egy nagy néger tolja õket felváltva hátulról.Merthogy a mai 12 évesek elõtt az sem ismeretlen már... (Aki nem hiszi,járjon utána).
Melegek mindig is voltak,és lesznek is.Ez a film legalább némiképp érzelmi szempontból mutatta be õket,és nem szextippeket adott...
A többi pedig már csak a szülõkön múlik.Beszélni kell velük ezekrõl a témákról még ha kényelmetlen is,mert higgyék el,a gyerek így-vagy úgy,de értesülni fog a világ dolgairól...
1/10
Rahar 2011 júl. 06. - 13:53:46 1/10
Számomra ez egy rendkívül primitív alaptörténetû, klisékbõl összerakott cselekményvezetésû, a színészi játékot nélkülözõ alkotás. Az antihõs és a fõszereplõnõ azonos nemi megoldása tetszik, ez az egyetlen pozitív dolog a filmben. Ezért értékeltem 10 pontból 1 pontra, mert különben nulla pont járt volna :) Ezt az alkotást a pénzen kívül szerintem egyetlen okkal hozták létre, hogy az emberek idejét elvegye a hasznos dolgoktól. Senkinek sem ajánlom ezt a ZS kategóriájú filmnek nevezett valamit.
McJames 2011 jún. 23. - 23:46:25 Előzmény gigacherry
Egyszer olvasd végig a hozzászólásokat újra. :) Kár volt küzdened feleslegesen, hiszen szinte senki sem utasította el a "másságot", a homoszexualitást, csak annak a pozitív diszkriminációját. Az "abnormális", ahogy te írtad, (itt) nem volt egyenlõ azzal, amit a vitapartnereid állítottak, vagyis a "nem normálissal", ez utóbbi ugyanis itt nem pejoratív, hanem azt jelzi, hogy a többség magatartásától (~a normától) eltérõ.
A pozitív diszkrimináció pedig nem lenne rossz dolog, de nem itt és most. Ha egy társadalom hosszú ideje feszültségben él (konkrétan a megélhetésrõl és a létbizonytalanságról van szó), ott bármi elõny nyújtása (kikényszerítése) a társadalom egyes csoportjai számára visszás, és fixen ellenkezõ elõjelû eredményt prognosztizál. Tehát bármennyire is divat a "comingout", meg a "pride march" stb., lehet, hogy itt és most nem kellene erõltetni.
Más kérdés, hogy a témáról érdemben beszélni kell a "felnövekvõ nemzedékkel", nyíltan megemlítve, hogy a másság létezik, van (és mindig is volt), és mindenképpen el kell mondani az okát, a genetikai, a lelki stb. tényezõket.

A film egyébként nem vészes, sima B kategóriás szösszenet, de alighanem nem nézem meg újra. Nem azért, mert annyira rossz lenne, hanem inkább azért, mert annyira azért nem jó... :) A 12+ pedig csak akkor elégséges, ha a gyerek nem csak nézi a filmet, de tudja is, hogy mi az, amit lát.
1/10
Ford Mustang 2011 jún. 12. - 17:28:23 1/10
Hát ja, neked így, nekem úgy;)
9/10
lorry 2011 jún. 12. - 16:52:20 9/10 Előzmény twillight
szerintem is jo film??
9/10
lorry 2011 jún. 12. - 16:51:19 9/10 Előzmény Ford Mustang
szerintem jo film kinek hogy??????
AvatáR Gil Maerth 2011 máj. 13. - 08:29:15
ja és jók a szikronhangok!
AvatáR Gil Maerth 2011 máj. 13. - 08:28:57
Ha tényleg kivennék belõle a két jó nõt (akik tény, ami tény: gyönyörûek) akkor egy elég középszerû kaland-akciófilmet kapnánk.
Sajnálatos módon a 2 fõszeri egymással foglalkozik,de hát érték már ennél nagyobb katasztrófák is a Filmtörténetet.

10/5,5
1/10
E-gon 2011 máj. 12. - 22:42:46 1/10
Ha kivennék belõle a leszbikus vonalat, nyugodtan adhatnák matiné idõben is. Kis gimis sz..keverés.
Azzal, hogy ilyen mûsoridõben adják felnõtt nézõknek, felér egy arculcsapással.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu