Film

Demóna /Maleficent/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 97 perc, 2014 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

271 szavazatból
Szerinted?

  A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

  Bemutató dátuma: 2014. június 5. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Aurora hercegnő
  Kinloch király
  Thistletwit
  Leila hercegnő
  Henry király
  Phillip herceg

  Díjak és jelölések:


  Vélemény:


  január 14. 17:45
  Sajnos igen...igazából a történet maga a sátánról, Luciferről szól...ő is jófiúként kezdte...aztán valamiért összekaptak a rőtszakállúval, csak nem tudommá min, mert nem olvasom a biblijátot.

  2017. augusztus 14. 09:30
  Bocs, azt hittem az előbb nem küldte el.:D

  2017. augusztus 14. 09:29
  Sátánizmus? Azért mert a főszereplő fekete ruhában van, és szarva van? Szerintem ez a film nagyon is olyan mondandót közvetít, ami keresztény szempontból is helyeselhető. És még az is benne van, hogy ne ítélj külső alapján.:)

  Összes hozzászólás