Démoni szerető

Bakancslistához adom
Demonlover
francia thriller, 129 perc, 2002

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Könyörtelen harc folyik két vállalat között. Cél: a pornópiac megszerzése. Diane (Connie Nielsen) a Mangatronics megbízásából kémkedik. Miután elnyerte főnöke bizalmát, eléri, hogy a virtuális szexjáték folytatásait a Demonloverrel ő készíthesse. Amikor már úgy érzi, hogy egyenesbe került, a helyzet váratlan fordulatot vesz. Kiderül, nem ő az egyetlen ipari kém a szervezetben, Diane a Demonlover hatalmába kerül. Harcol az életéért, menekül a virtuális világból, amelyben észrevétlenül élt.

Stáblista:

Szereplők

Diane de Monx
Elaine Si Gibril
Hervé Le Millinec
Elise Lipsky

Alkotók

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez 2021 dec. 27. - 17:05:40 5/10
Olivier Assayas filmje az Amatőr bérgyilkos című művéhez hasonlóan tévéfilmes képi világú, vontatott történetvezetésű és álmosító hangulatú, bár itt legalább az előbbi érdekesebbé válik az anime XXX behozásától kezdődően, az utóbbi pedig időnként elvontba, nyomasztóba csap át, ezeken kívül valamivel igényesebb a fényképezés. Az alkotás az online pornó világában kalauzolja el a nézőt, egészen a szélsőségekig menve, valamint megpróbálja bemutatni a hozzá tartozó bizniszt + versengést. Összességében egy erősebb moziról van szó, viszont egy cseppet sem eredeti, mivel a sztori a Videodrome-nak a koppintása. A rendező vélhetően Cronenberg előtt akart tisztelegni a maga iszonyatosan unalmas stílusában.
2/10
Vadrenalin 2009 márc. 24. - 12:26:45 2/10
Bár a tartalom alapján egy B kategóriás erotikus sci-fi thrillernek tûnik, ez valójában egy B kategóriás mûvész(kedõ) film. Annak viszont rossz és unalmas. Furcsa, mert szerintem bármely 1 perce felkeltheti az érdeklõdést, de ha még 3 percig nézed, rájössz, hogy ez egy zavaros katyvasz, ami nem szól semmirõl.
offtopic
kevinspéci 2008 júl. 15. - 17:31:15 Előzmény emheni
Ez a "hepije", gondolom...
AvatáR Gil Maerth 2008 júl. 14. - 09:55:35
#59.
Szex? erõszak? üzletiharc? mindhárom?
Elaludtam rajta. De azt kell hogy mondjam: nem is kiegyenlitett. hisz kémkedés, zsarolás, kinzás (erõszak összefoglaló alatt) jobban jellemezte :(
borzasztóan elnyujtották - rétes tészta-
Minek?
Kinek?
A végén már nem is érdekelt hogy a Mangatronics vagy a DaemonLover gyõz e...
emheni 2008 júl. 11. - 22:35:17 Előzmény spollar.daniel
Ezt miért írtad le újra?
spollar.daniel 2008 jún. 13. - 18:58:40
A valóság csupán képzelet. A szex és az erõszak egy játék, amit mi alakítunk. Van-e a telhetetlen vágynak határa?

Könyörtelen harc folyik két vállalat között, a cél a pornó piac megszerzése. Diane a Mangatronics megbízásából kémkedik. Miután elnyerte fõnöke bizalmát, egy ügyes húzással eléri, hogy a tárgyalásokat a Demonlover-rel õ folytathassa. Amikor már úgy érzi, hogy egyenesbe került, akkor kezd csak bonyolódni a helyzet. Nem õ az egyetlen ipari kém a szervezetben, Diane a Demonlover hatalmába kerül. Harcol az életéért, menekül a virtuális világból, amelyben észrevétlenül élt...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu