Démonok éjszakája

Bakancslistához adom
Night of the Demons
amerikai horror, 90 perc, 1988

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Angela, Halloween alkalmából, partit szervez barátainak. A helyszín a várostól távol eső elhagyatott ház, melyben évek óta nem járt senki. A buli elkezdődik és a sötét éjszakában valami életre kel. A sötét erő az, mely előhívja a gonosz démonokat rejtekeikből. Egyetlen céljuk van a pokoli lényeknek, hogy napfelkeltéig beleköltözvén egy emberi testbe, átjöhessenek a mi világunkba, rászabadítva az emberiségre a túlvilág összes borzalmát. A buliból kegyetlen vérfürdő kerekedik, és a túlélők reményvesztett menekülésbe kezdenek. A démoni erők azonban hatalmas falat kerítenek az ódon ház köré, így a menekülés szinte reménytelennek tűnik.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sorozatneked.hu 2018 júl. 15. - 19:42:32 4/10
4/10

Jó kis alacsonyköltségvetésű retro horror. Nem kell sokat várni tőle, de arra pont jó. Sőt a második rész is nézhető. Harmadik már kicsit lejjebb adta a színvonalat, de azt is meg lehet nézni, hamár az első kettőt láttátok. A főgonoszt alakító csajnak nem volt túl sok szerepe a pályafutása alatt és az IMDB szerint a harmadik rész után nem is játszott több filmben.
6/10
SandroVM 2013 jan. 07. - 06:19:29 6/10
véletlen nyomtam rá egy 6-ost, mert azt hittem hogy ez az 57-es Night of the Demon címû film, nem pedig demons... Persze amit én kerestem az nincs fenn a port.hu-n...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu